World of warcraft, eredeti szervert keresnék, Neveket tudtok irni nekem?
Figyelt kérdés
Sziasztok wow eredeti szervert keresek ami nem fun, nem instant 80 meg stb gagyi szerverek, Jóeredeti wow szervert keresnék ,Tudnátok nekempár nevet irni? 3.3.5 ös is jöhet vagy ami most ált át catára.stb2014. jan. 27. 21:35
1/3 anonim válasza:
Te kevered itt a szezont a fazonnal. :D Azt nevezik eredeti szervernek amit a Blizzard futtat, a legfrissebb content fut rajta és havidíjas fizetős.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,Gondolom amit a Blizz-töl is több szerver van,nevükre lennék kiváncsi., Megvettem már a wowot, full kieggel.csak itt nézelődtem, és találtam aki szintén eredetit kereset kérdésként feltette milyen eredeti szerverek vannak és ami szervereket mondtak nekik,azokra rákerestem és volt olyan ami instant lvl meg stb.. Nos én olyanralennék kiváncsi amit a Blizzard futtat és név szerint.
2014. jan. 27. 22:01
3/3 anonim válasza:
"találtam aki szintén eredetit kereset kérdésként feltette milyen eredeti szerverek vannak és ami szervereket mondtak nekik,azokra rákerestem és volt olyan ami instant lvl meg stb.."
Akkor ott valami nem stimm mert az eredeti Blizzard szerverek egyik se instant leveles meg fun meg mittomén, csak a tört szerverek. Az eredetibe csak egy féle van ahol minden 1x-es ezért EREDETI.
Ez az eredeti európai Blizzard szerver weboldala. Ez az egy van, viszont ezen belül mikor belépsz rengeteg realm közül választhatsz. Asszem olyan 7-8000Ft körül mozog a két havi díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!