A Tomb raider hanyadik részétől változik meg az irányítás?
A sorozat iránti egyszerű érdeklődésem miatt kipróbáltam a Tomb Raider 2-t pc-n, de kb 1 óra játék után mérhetetlen kiábrándultsággal tapasztaltam, hogy az irányítás a legkellemetlenebb végtermék amit valaha tapasztaltam kockulásom történelme során. Billentyűzettel játszottam, ez igaz.. de gondolom controllerrel is ugyanúgy pattog össze vissza, meg Lara is úgy megy, mint egy robot.
Lényeg! Melyik az a rész, amiben már kicsit finomítottak az irányítástól? Csak az Underworldig bezárólag tart a krédésem, a 2013-as reboot nem futna a gépemen :)
Az első 5 rész nagyon hasonló egymáshoz, csak apróbb változtatások történtek irányítás terén, mindegyik ugyanarra a motorra épül. A 2003-as Underworld az első amiben az alapoktól újraírtak mindent, de az kb. a sorozat mélypontja, elég nagy bukás is volt, nem tudom ajánlani.
Ezt követően új kezekbe került a sorozat és az ekkor megjelent Legend (2006), Anniversary (2007), és az Underworld (2008) hármas az ami tulajdonképpen marad neked.
"A 2003-as Underworld az első amiben az alapoktól újraírtak mindent"
Ezt véletlenül elírta.Angel of Darknessre gondolt:D
Én ezt,azét hagytam ki az első válaszból,mert szerintem,annak ellenére,hogy itt normálisabban mozgott a csaj,mint az első 5ben nekem sokszor olyan érzésem volt,mintha egy robotot irányítanék.Azt pedig egyenes "imádtam",hogy amikor a lépcsőkön ment én meg megnyomtam a balra gombot,akkor,ahelyett,hogy egy kicsit balra ment volna tett egy egész fordulatottXD
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát, lehet akkor a Legendet próbálom majd ki először. Abban a The angel of darkness-ben mennyire tér el az irányítás, az elődektől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!