A Need For Speed: Hot Pursuit 2 PC játék csak nekem ilyen kib@aszott nehéz?
Figyelt kérdés
Eddig minden NFS-t viszonylag könnyen végigtoltam, de az NFS:HP2-ben egyszerűen nem tudok vezetni, olyan rohadt nehéz irányítani, csúszik ki az oldala összevissza A játék meg van amikor túlságosan segít (rontanak, látványosan lassulnak az ellenfelek), máskor meg direkt szivat, de nagyon azt is látványosan. Ennyit még nem káromkodtam életemben. mostbenga lettem vagy mi van már?
írjatok tapasztalatot!
ksözönöm
#nehézség #csúszás #Need for Speed #Speed #irányítás #Need for Speed: Hot Pursuit #Hot Pursuit 2 #kigyorsítás #túlkormányzott #alulkormányzott
2013. dec. 8. 16:35
1/2 anonim válasza:
az irányítás tényleg szokatlan és van pálya amit többedik próbálkozásra lehet csak megcsinálni, de nem irdatlan nehéz
2/2 anonim válasza:
A játék direkt ilyen, a játékélmény fokozására, például rutintalanabb felhasználók számára. Ha realisztikusabbra vágysz, akkor inkább a Shift példányait próbáld ki, bár az egészen más típusú. Az ilyen típusú játékokból sajnos kimarad a nehézségi szint választása, és ha még benne is van, akkor is nagyon "elnagyzolt" formában. Ennek ellenére nagyon jó játék, csak meg kell szokni, és szerintem egyáltalán nem nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!