Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA V PS3 irányítás?

GTA V PS3 irányítás?

Figyelt kérdés
Üdv, konzol vétel előtt állok. Nem csak a GTA V-öt szeretném megvenni rá, ezért 500 GB-os háttereset fogok venni. Az lenne a kérdésem, mivel eddig csak PS2-őm volt, hogy hogyan kell irányítani a játéko(ka)t? Van két joystick, és van több gomb is rajta. Ismerem a kontrollert. Szóval a karaktert, és a kocsikat is úgy kell irányítani, hogy a bal oldalival jobbra-balra+előre-hátra? A másikkal pedig a kamerát lehet változtatni? A válaszokat előre is köszönöm! Szép napot!

2013. dec. 30. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem csupán egy játék miatt venni egy konzolt hülyeség de te tod pláne mivel úgy is meg fog jelenni pc-re de mind 1.

A kérdésre válaszolva nekem van ps2-m és 3-m is.

És az irányítás tök ugyanaz a ds2-es kontrollerrel mint ds3-al.

De ha óhajtod most már ds 4-est is vehetsz a ps3-hoz külömbség annyi h ennek a használatához kábel kell.

De ha van ps2-d ezt úgy is megszoktad.

2013. dec. 30. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:

Hello!

1.: "... Nem csak a GTA V-öt szeretném megvenni rá, ezért..."

2.: Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy csak az egyiket választhatom ( bővítek, vagy konzol)

A GTA V, amit szeretnék, meg több más játék (Crysis 3, Watch Dogs, GTA IV,...), azok nem fognak menni a gépemen, ezért döntöttem így.

A PS2-őmön csak gagyi játékok voltak, egy sandbox sem. Ezért kérdeztem, hogy hogyan lehet/kell irányítani. Úgy ahogy leírtam a kérdésben?

2013. dec. 30. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen úgy de az fps-ezés állítólag könnyebb a ds4-el(nekem még nincs sajnos) minden másnál olyan a ds 3 is mint a 2.

Tisztáztuk töretni akarod a konzolt v inkább nem pisszlátatod meg.

Mer csak szólók h mindegyik törhető még a super slim 4000 is.

Ha pedig nem akkor Crysis 3 6-7.000 ft GTA IV 6.000 ft a Watch Dogs meg tuti ilyen 15.000 lesz.

2013. dec. 30. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Még eldöntöm, és a Watch Dogs pedig 10.500 forint lesz PS3-ra. Köszönöm a segítséget!
2013. dec. 31. 22:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Akik érdeklődnek: Irányítás: R2- gáz, L2- fék, tolatás, bal joystick jobbra balra, jobb joystick kamera mozgatás --> kocsik irányítása. Ember a bal joystickkal mindenfelé, a kamera pedig ugyanaz.
2014. jan. 6. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!