GTA V PS3 irányítás?
Szerintem csupán egy játék miatt venni egy konzolt hülyeség de te tod pláne mivel úgy is meg fog jelenni pc-re de mind 1.
A kérdésre válaszolva nekem van ps2-m és 3-m is.
És az irányítás tök ugyanaz a ds2-es kontrollerrel mint ds3-al.
De ha óhajtod most már ds 4-est is vehetsz a ps3-hoz külömbség annyi h ennek a használatához kábel kell.
De ha van ps2-d ezt úgy is megszoktad.
Hello!
1.: "... Nem csak a GTA V-öt szeretném megvenni rá, ezért..."
2.: Sajnos abban a helyzetben vagyok, hogy csak az egyiket választhatom ( bővítek, vagy konzol)
A GTA V, amit szeretnék, meg több más játék (Crysis 3, Watch Dogs, GTA IV,...), azok nem fognak menni a gépemen, ezért döntöttem így.
A PS2-őmön csak gagyi játékok voltak, egy sandbox sem. Ezért kérdeztem, hogy hogyan lehet/kell irányítani. Úgy ahogy leírtam a kérdésben?
Igen úgy de az fps-ezés állítólag könnyebb a ds4-el(nekem még nincs sajnos) minden másnál olyan a ds 3 is mint a 2.
Tisztáztuk töretni akarod a konzolt v inkább nem pisszlátatod meg.
Mer csak szólók h mindegyik törhető még a super slim 4000 is.
Ha pedig nem akkor Crysis 3 6-7.000 ft GTA IV 6.000 ft a Watch Dogs meg tuti ilyen 15.000 lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!