Szabadulós szobák közül melyiket ajánlanátok Budapesten?
Figyelt kérdés
szeretnék egy izgalmas, fejtörős szabadulós játékot, ami, köznyelven szólva nem "gagyi" az érte adott pénzért.2014. jan. 17. 10:11
1/5 anonim válasza:
Szia!
A Da Vinci Titkaiban voltunk, ez lineráis játék, nekem ezért is jött be (tudod hol tartasz, mennyi van még hátra). Illetve tényleg csapatmunka kell hozzá. A környezet is bejött, mert világos van és nem az a lepukkant, mint a többi, amiben voltam.
2/5 anonim válasza:
MystiqueRoom-ot tudom ajánlani ( mystiqueroom.hu ). Legutóbb ott voltunk. Szép, egyiptomi dekoráció és feladatok. mi nem voltunk túl ügyesek, de kis segítséggel kijutottunk. :)
3/5 anonim válasza:
Mi PániqSzoba Lost pályáját próbáltuk ki. [link] nagyon ötletes a játék felépítése, egy percre sem tudtunk leállni a fejtörők, feladványok megoldásával. folyamatosan tudtuk, hogy mennyi idő van hátra, mert egy számítógépen ment az idő, nekem ez nagy segítség volt. nem koszos, poros, így utána betudtunk ülni egy sörre is, jókat röhögtünk az egyes szituációkon. :) nekem megérte :)
4/5 anonim válasza:
Pániq szobaaaa? nem koszooos? :D hát mi csupa kosszal jöttünk ki, szerintem szó szerint takarítottunk... elég ciki volt, mert nem tudtuk előre hogy ezlesz. Bár ha tudtuk volna, nem is megyünk. Nem tudom, miért "trend" ez sok szabadulószobában, hogy divatot csinálnak a koszból :(
5/5 anonim válasza:
a paraparknak egy azóta már megszűnt szobájában voltunk, az nagyon gáz volt.. ugyanígy a da vinci szoba is gyenge volt. a trap factory-nak csepelen van egy két jó szobája, (pl a professzoros), mint ahogy a brainmaze is jó. utóbbinál nincs történet, nincs tematika, csak fejtörés és verseny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!