Milyen xbox360 játékokat ajánlanátok 8 év körülieknek?
Figyelt kérdés
öcsémnek kéne valami játék xbox ra mivel a gta V el elég nehezen bánik. valami olyanra gondoltam ami nem túl agresszív de leköti a gyereket és nem kell hozzá nyelvtudás vagy magyarul vagy szöveg nélkül2014. jan. 2. 06:52
1/8 JulesM111 válasza:
Bevallom őszintén egy sem jut eszembe ami kimondottan 8 évesnek lenne ajánlott. Gears of War 1-2-3 és az Assasin Creedek magyar felírattal vannak ellátva, de ezek PEGI szerint nem 8 évesnek vannak kitalálva ;)
2/8 anonim válasza:
Ha van logikája a Trine 2 nem olyan agresszív játék.
Vagy Disney Infinity ha nem ismered néz utána.
Ha szereti az autóversenyes játékokat akkor F1 Race Stars nem olyan komoly de nagyon szórakoztató.
3/8 anonim válasza:
3+ os játékok:
-FIFA ha szeret focizni
-Forma 1 v. Forza ha szereti autóversenyt
-The Smurfs 1-2 hupikék törpikék film alapján...
-vagy amit az előző is mondott disney infinity
4/8 anonim válasza:
Tintin. Az sem egy túl bonyolult játék, de szórakoztató :D
5/8 anonim válasza:
Hát a mai generációnak ami már pl 8 éves vagy annál fiatalabban előszeretettel játszik 16, 18+-os gamekkel (lásd gta), mit ajánjak? És ne legyen agresszív? xd
6/8 A kérdező kommentje:
ezeket átgondolom kösz :D
2014. jan. 2. 20:48
7/8 anonim válasza:
Hali!
Lehet, hogy elkéstem, de azért még írok. :)
A Rayman Legends -et tudom NAGYON ajánlani, PEGI 7-es, bár angol(az az 5 mondat ami az egész játék során elhangzik! :) ) Engem nagyon lekötött, pedig már eléggé kinőttem belőle! :) Minden esetre nagyon szórakoztató, és jópofa játék! :) Ja, és szinte semmi erőszak nincs benn!
Na hali! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. jan. 26. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!