Hitman széria az első rész nélkül?
Ha rühellem az első Hitman játékot (nincs mentés, gagyi véletlenszerű történések, béna kivitelezés) és a 2. résztől kezdem, mennyire leszek lemaradva? Hitman 2, Contracts, majd Blood Money. Imádom a lopakodós, bujdosós, gondolkodós játékokat, de az első hitman, a gyenge technikai kivitelezése miatt nem tetszik. Viszont szeretném egyszer megszerezni a többit (csak eredetivel játszom, nemtom' miért)
Időm sincs az elsővel játszani, hisz vagy 1-2 órát kell ülni a missziók előtt mire rájössz hogy mi a fenét kell csinálni. :)
Heló!
Ha atörténetre gondolsz, akkor egyszerűen olvasd el, mi történt benne, és ennyi. Nem hiszem, hogy bármiféle hátrányod származna belőle.
Az elsőt én is hagytam, túl sok idegesítő dolog volt benne.
Hát elolvastam a sztoriját, de szerintem az elsővel soha nem fogok játszani. :) Manapság igaz hogy kicsit megtörtem, és a kihívás nagyobb gondot okoz, de a bugokat nem bírom tolerálni.
Szóval köszönöm a válaszokat, lényegében nem halok bele ha egyszer a 2. résszel fogom elkezdeni!
Nekem nagy kedvencem pl a Splinter Cell és klónja (Cold War),
a Ghost Recon (az elsőt a 2 kieggel kivittem, a GRAWot akarom legközelebb, de nagyon nehéz :)) Swat4, stb, emiatt is szeretnék belevágni a hitmanbe. Egy próbát megér, kivéve az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!