Hol lehet első szériás Monster high babákat rendelni a neten max.7000 Ft-ért szállítási költséggel?
sziasztok!
van 7000 ft-om szállításra meg babára összesen, tudnátok belinkelni olyan oldalakat ahol, meglehet rendelni?
Sehol :PPP Magyarországon nm kapatö, nem is hoznak új szállítmányt, külföldről meg csak eBaye
n rendelhetz de ott a baba maga 7000 ft a szallitas gyakran obb mint maga a baba. Bar van Angliai elado, ott olsobba szallitas joesetben 1-2000 ft
megtettem de nem találtam első szériást.
ne használt kéne...
Az első válaszolónak meg NAGYON KÖSZÖNÖM A FÉLREVEZETÉST!!!!!!!
Én a tesóm részére nézegettem tegnap MH babákat mert karácsonyra akarok neki venni egyet és az OLX-en van egy csomó első szériás baba! Pl Operetta, Abbey, Jinafire, Draculaura meg ilyesmi itt is van pár link: olx.hu/hirdetes/monster-high-operetta-baba-uj-allapotu-ID2LbpP.html#bf8d1243c6
olx.hu/hirdetes/monster-high-travel-scaris-jinafire-long-mattel-baba-ID1BmMp.html#bf8d1243c6
olx.hu/hirdetes/mattel-monster-high-baba-draculaura-basics-ID2z5nt.html#22e97e9446
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!