Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az assassin'...

Mi a véleményetek az assassin's creed széria ELSŐ részéről?

Figyelt kérdés
én most játszottam végig.szerintem jó játék,szép a grafika,szép tájak városok,ellenségek,harci rendszer minden ottvan.FIGYELEM!AKI NEM VITTE VÉGIG AZ NE OLVASSON TOVÁBB MERT LELÖVÖM A POÉNT CSAK AZOK ÍRJANAK AKIK MÁR VÉGIGVITTÉK!!viszont az igaz hogy egyvonalú lett a menete ugyanis ugyan azt kellett csinálni:menni 3 féle városba beszélni a gyilkos központban,tornyokat megmászni(az viszont kedvencem volt,főleg Acre városában a katedrális megmászása na az nagyon tuti volt)városlakók megmentése,informátor küldetések,kihallgatás(mondjuk az még elment) majd visszamenni a gyilkos központba átvenni a tollat,megölni a célpontot,belemártani a vérébe és vissza a mesterhez.aztán a végén megtudjuk hogy a mester a gonosz akkor megint megküzdeni a 9 célpontal majd a mesterel.a 2-re mennék tovább az is megvan eredetiben de a game launcher nem engedi még csak nem is tudom beírni a kódot.a brotherhoodnál meg nem tudok storyhoz profilt csinálni mert nem engedi pedig eredeti az is.elkezdek játszani mikor megunom kilépek,visszatérek a játékhoz és ugyan ott van az üres hely. :( de legalább az 1-hez volt szerencsém és remélem a revelations nem fogja ezt csinálni
2011. aug. 8. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett,az assassinok "vára" pedig félelmetesen jól ki van dolgozva.A 2-nek nem tudom mi a baja, a brotherhoodnak esetleg. A Windows felhasználód nevében van ékezet? Mert akkor lehet hogy az lesz a bűnös.
2011. aug. 8. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
igen van benne de módosítom most akkor és majd írok mi a helyzet
2011. aug. 8. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
na hát módosítottam.jelenleg nincs a gépemen mert letöröltem de majd holnap felrakom.remélem jó lesz legalább a brotherhood
2011. aug. 8. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Rendben, bár valahol azt írták nem elég módosítani, újat kell csinálni :S
2011. aug. 9. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
na nem akarom elszólni magamat de úgy néz ki hogy a 2-t megtudtam javítani,csak rendszergazdaként futattam autopachot csinált és elindult menteni tudok benne.a brotherhoodot meg majd felrakom és remélem hogy az is fog menni.tudod annak a játéknak hosszú a története vagy 10-szer raktam újra.vagy márciusban mikor megkaptam felraktam minden működött.aztán letöltöttem a POP TFS-et,de nem jött össze mert nem tudtam megcrackelni(mert akkor még nem tudtam,most már tudok),töröltem mikor elakartam indítani az assassinsot akkor a game launcher azt írta rakjam újra,újraraktam de megint ez.hát lekellet róla mondanom,írtam a probléma kapcsán az oldalra de nem jött hasznos válasz.aztán letöltöttem megint a POP-ot(igaz még nem crackelős verzióval,csak egy olyannal hogy kikellett tömöríteni és ment magától)na akkor történt valami mert elindult a brotherhood(igaz multi nem működött mert a játék nem úgy indult hogy jelentkezzek be de ezzel nem foglalkoztam örültem hogy ment,letöltöttem a 2-t az is ment.aztánletöltöttem a POP másik crackelős verzóját mert amit letöltöttem bug-os volt,és akkor befuccsolt a 2 assasin játék(az 1 nem azzal soha nem voltak bajok).hát úgy döntöttem letöltöm a brotherhoodot torrentel de nem tudtam menteni ott se.felraktam cd-ről a game launcher.a 2-t letöltöm megint,game launcher.aztán itt olvastam hogy külön meghajtóra kell rakni őket.felraktam mindkettőt egyiket C-re másikat E-re a 2 nem ment brotherhood ment kérte a bejelentkezést nem tudtam mert net problémát írt ki aztán megoldottam a hosts nevű fjlt kellett törölni a system 32 drivers etc mappájából.bejelentkeztem a multi működött a storyhoz nem tudtam menteni.de majd megnézem hogy most vajon működik-e majd
2011. aug. 9. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:
hú köszi most a brotherhood is megy.tok menteni és a multi is faxa lett.most már csak további véleményt írjatok az egyről,de írhattok a 2-ről is mert éppen ma akasztottam ki pontosan 2 hete kezdtem és már 2 játékot is végigtoltam ezen a nyáron.sajna brotherhood-ot nem tudtam de a revelations előtt mindenképp végigtolom azt is.szóval véleményetek a 2 játékról?
2011. aug. 23. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!