Skyrim sárkány lélek bug Mi a gond?
Figyelt kérdés
Az lenne gond hogy mikor megölöm az első sárkányt konkrétan nem történik semmi, az emberek fogják a fejüket és ugyanúgy mondja hogy kutassam át a sárkányt.Ötlet? Mi lenne a gond???2014. jan. 5. 17:16
1/7 anonim válasza:
ez azért szok lenni ha nem te ölöd meg a sárkányt akkor néha nem szivja el a lelkét
2/7 anonim válasza:
nme nme, ez hülyeség... velem is ugyna ez volt a baj... mikor elindítod a játékot akkor rámész a data ra, és kikapcsolod az olyan dlc ket amiket vagy felraktál, vagy alapból benne volt....
3/7 törés válasza:
Nekem is ez a problémám van...
Akkor hogy oldódik meg? Milyen data-ra megyek rá indításkor? skyrimPrefs.ini ben kell átírni valamit?
rámegyek a data-ra és kikapcsolom...valaki aki tud fogalmazni, írja le légyszíves, köszi.
4/7 anonim válasza:
Ha feltelepítetted a "Skyrim Unoffical Patch"-t, akkor az okozza, kétszer telepítettem fel a Skyrim-et, utoljára a patch nélkül (amit a magyarosítás is ajánl) és anélkül már elszívta a lelket. :)
Ha esetleg nincs feltelepítve az Unofficial patch, akkor nem tudom mi lehet a probléma...
5/7 Mate1609 válasza:
[link] töltsd le ezt és tedd be a script mappába a dragonactorscript.pex-et (csak a fájlt a sript mappát ne csak a .pex fájlt!)nekem működik!!!!!(megjavult)
6/7 Attila1171 válasza:
Az utolsó megoldás valóban működik. Köszönöm !
7/7 proftakacs válasza:
Köszönöm Mate1609 megoldotta a gondot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!