Miért nem tudom a Dragon Shout-okat aktiválni Skyrim-ben?
Figyelt kérdés
Van kettő sárkány lelkem és aktiváltam kettő ordításnak is az első harmadát, de mikor a Shouts menüben rákattintok az ordításra hogy aktiváljam akkor csak kiírja hogy sárkány lelkek kellenek ahhoz hogy aktiváljam. és hát ugyebár nekem van is kettő. ez egy bug? ha igen hogyan tudnám helyrehozni. mellesleg eredeti szóval a Steam az majd a patch-eket automatikusan telepíti majd nekem?2012. jan. 28. 21:49
1/13 anonim válasza:
Patch mindenképpen kelleni fog. De amúgy nem értelek, ha már elhasználtad a 2 lelket, akkor már nincs, ha aktiválni akarsz még shout-okat, sárkányokat kell ölnöd hozzá. Legalábbis én így értettem. A jobb alsó sarokban egyébként írja mennyi dragon soul-od van, abban a menüben, ahol feloldod a rikácsolásokat.
2/13 A kérdező kommentje:
igazad van rosszul írtam. megtanultam őket a falakról de még nem tudtam aktiválni emiatt mert nem engedi.
2012. jan. 28. 22:08
3/13 A kérdező kommentje:
azt tudom hogy jelzi a sarokban, onnan tudom hogy 2 van :D
2012. jan. 28. 22:08
4/13 A kérdező kommentje:
de gondolkodtam rajta hogy miért nem lehet jó és arra jutottam hogy lehet hogy azért mert nem sorrend szerint tanultam a szavakat? az egyik ordítás az a Disarm és néztem róla tutorialt miután leolvastam az egyik harmadát és a tutorialban azt az ordítást mutatta meg utoljára.
2012. jan. 28. 22:10
5/13 A kérdező kommentje:
Megoldottam! csak egy kib*szott R betűt kellett volna nyomnom xD
nem kell semmilyen patch!
2012. jan. 28. 22:40
6/13 anonim válasza:
Na ugye. De a patch amúgy kell, mert elég bugos anélkül a játék. Azzal is maradnak még benne, de azért lényegesen javít a dolgokon.
7/13 A kérdező kommentje:
és azt a steam automatikusan rakj nekem vagy nekem kell manuál?
2012. jan. 28. 23:01
8/13 anonim válasza:
Azt nem tudom biztosra, mert konzolon játszom már jópár éve. De legutóbbi információm szerint alap beállítás mellett automatikusan patchel, hacsak nincs átállítva a settings. Szóval lehet már nem is kell vele foglalkoznod, mert már megvan.
9/13 anonim válasza:
Yes de nem tudom jo kis bug volt Riftenben amikor a csavo nem nyitja ki az ajtot rohadjon meg :D-es nem birod a questet megcsinalni :D
10/13 anonim válasza:
Lehet, hogy ez a megoldás:
Más gombbal kell aktiválni, mint használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!