Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A League of legends-ben...

MetanHU kérdése:

A League of legends-ben melyik 1350-es és 3150-es ip-s hős a jó?

Figyelt kérdés
mert mostanában sokat farmoltam de nem tudom melyik hősöket vegyem akármelyik jó de pls mondjatok akkor hozzá rune-t és masterit köszönöm:)

2014. jan. 5. 12:27
 1/4 Orgins ***** válasza:
Mindegyik hős jó, csak tudni kell használni.Ha picit pontosítanál, mondjuk megadnál a játékstílusod meg a kedvenc laned akkor az sokat segítene.
2014. jan. 5. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedvenc lanem mid bot játék stílus inkább adc tank jungler meg az assasinokat szeretem
2014. jan. 5. 21:06
 3/4 Orgins ***** válasza:

Bocsi a késésért.

Tehát sorolom.Midre assasin 4800 ip alatt csak apsat kapsz azok meg Akali(3150)(bocs ő hybrid)(retek op) Katarin (3150)(AP)(retek op) Kassadin (3150)(ap)(op)és talán evelyn de őt ne nagyon vidd midre inkább jungel (1350) (Ap) (Ap jungel RITKA)(Kell hozzá skill)

Tank jungel:Alistar (1350)(Tank inkább ad)ő nagyon lassú nehéz vele jól jungelezne mert az e q comboját jól kell időzíteni és mellete nagyon lassú. Amumu (1350)(Tank Ap) Jó kis gankek az egész játékban a q ja miatt plussz az ultija tömeg stunn, ő viszonylag könnyű.

Malphite (1350)(Tank inkább Ad)Az elején rosz gankek, a végefele meg ugye ultival tud jól gankelni ami tömeg feldobás.Könnyű viszont rosz gankek.

Rammus (3150)(tank ad) A játék egyik legjobb junglerje jó gankek főleg az elején a taunt és a q miatt.Ő skill igényel(kb kel vele tudni menni).

Mundo.(1350) Nem jó semmire csak nem tudod megölni a végefelé.Nem vedd meg.

Am jungelbe kb bármit vihetsz, csak kérdés, hogy mennyire lesz jó. Ezen inkább a gankeken fog meglátszani, meg lehet, hogy megölnek a jungel mobok.

Adc:Túl sok a legtöbbel kell tudni játszani(tisztelet jinxnnek akivel nem kell tudni)Ezt inkább nem mondok, mert mindegyik másik játékstílust igényel, ezt neki kell próbálgatnod amíg hetik.

(Shaco(3150) assasin ad de jungeler és season 2 óta nem jó midre[season4 van]

(EZEKET MIND ÉN GONDOLOM, SZEMÉLYES VÉLEMÉNYEM)

2014. jan. 7. 18:55
 4/4 anonim válasza:
Alistar-t, Tristana-t és Garent ingyen is meg lehet szerezni felesleges megvenni.:)
2014. máj. 13. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!