Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Eredeti WoW-on melyik szerverr...

Eredeti WoW-on melyik szerverre menjek?

Figyelt kérdés
Nézegedtem és az Outland vagy a Ragnarosra esett a választásom de nem tudom melyik lenne a jó? Meg néztem az Arathor-t is de ott meg kevesen vannak szóval ha leírná valaki azt megköszönném! :)

2013. dec. 14. 13:26
 1/7 LaceR válasza:
Menj a Ragnarosra ott sok a magyar.
2013. dec. 14. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ragna teltházas szerver. Esténként 30-60 perces sor. Én nem ajánlom.
2013. dec. 14. 15:41
 3/7 A kérdező kommentje:
És az Outland? Az milyen én csak azt tudom elég sokan vannak aliba 170k-n vannak tán vagy mi az milyen??? :D
2013. dec. 14. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:

arathor bloodscalp ragnaros ezeken vannak a magyarok

én blackmooren vagyok, de ez német realm :)

2013. dec. 15. 12:35
 5/7 Csiß ***** válasza:
Én Arathort javasolnám.BS állítólga kihalt mint a dinók.Arathor medium pop (csak 2x annyi az alli moint a horda :) ).Én évek óta itt tolom.
2013. dec. 15. 18:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Az nem lenne baj hogy alli mert én is azt kezdeném de Arathoron van 43.000 alli és 19.000 hordás hááát elég kevés de Outlandon meg 170k allis és 69k hordás és elég sok szóval így nem jó mert vagy túl sok vagy túl kevés mivel alli akarok lenni ezért raga se jó mert ott meg a hordások vannak többen. Az Outlandot nézetem nagyon mert ott sokan vannak de nem sok idő amire bejutok mondjuk egy esti időben?
2013. dec. 17. 17:56
 7/7 A kérdező kommentje:

És Arathorral az a baj, hogy ha csak lvl90-eseket nézek akkor vannak ott alliba 12.000 hordába meg 5.000-en :S

Amúgy itt az oldal ahol néztem: [link]

2013. dec. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!