A WoW eredeti szervere megéri befizetni? Vagy inkább tört szerverre menjek?
dehogy vannak többen törtön
csak európában 1 millióan wowoznak eredetin, és már akármelyikkel összefuthatsz akár instában(dungeon finder, raid finder) és bg-ken is.
Van olyan tört szerver ahol ennyien játszanak?
amúgy igen, megéri.
legalább 1000x jobb élmény minden tekintetben.
nem ugy ertettem hogy 1 szeron vannak tobben, hanem tobb tort szero van mind eredeti
es europaban hany szerora oszlik fel az a 1 milla jatekos?
3:
nem számoltam még meg, de több mint 100 szerver van.
Törtből lehet, több, sőt tuti.
De a legtöbb tört szerveren alig vannak pár százan. Főleg a magyarokon.
Csak kevés olyan tőrt szerver van a világon ahol több 1000en vannak.
És ezek a szerverek sincsenek kapcsolatban egymással, míg eredetin bármely szerveren játszol akkor találkozhatsz a többi szerver játékosaival instákban és bgken is. Ez azért jelentős előny mert mindig talál az ember társakat egy instára legyen az 85ős insta vagy egy olyan amit a fejlődő karakterek használnak csak.
És a bg, arénák is tömve vannak játékosokkal (persze ez nem jelenti azt, hogy nem kell várni míg behív a rendszer).
4:
egyáltalán nem rossz a cata, de ezt csak úgy látnád be ha játszanál is eredetin.
főleg ha úgy hasonlítjuk össze h törtön még az alap wow is bugos nemhogy a bc-s, wotlk-s szerverek...
4.
2005 óta wowoztam eredetin, már a wotlk sem volt valahogy az igazi, de azért az még jó volt egy ideig. 3.3-tól már egyre csak romlott, de azért még játszottam, vártam a catát, csalódás volt. Voltak benne persze jó dolgok is, de nagyrészt csak unalom, nincs meg a jó hangulat ami eddig volt. Pár hónapig még játszottam, aztán nem fizettem be újra. Most tört pre tbc szerveren játszok, a pvp legalább szinte bugmentes, majdnem olyan, mint régen volt.
ez nem igaz sztem, mert 1 éve (és azelőtt) még volt egy oldal ahol voltak statok arról h melyik szerveren milyen az arány.
És akkor még a horda volt fölénybe (vmi 60-40) a bs-en.
arathoron volt az alli nagy fölénybe mindig is.
ott régebben olyan 70-30 volt az arány az allinak.
Persze azóta lehet változott kicsit, de ennyit tuti nem mint írtál.
6: egyáltalán nem rossz a cata
a wotlkra is mindig mondták h mennyire rossz, de mégis akkor élte a wow a legjobb időszakát az előfizetők száma terén.
A számok elég beszédesek, fanyalgók meg mindig vannak, voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!