Érdemes eredeti WoW szerverre menni?
Heló!
576-ban, cdgalaxisban...
Szerintem alapból azon kellett vonla kezdened - mármint eredetin. Még bőven megéri elkezdeni az eredetivel, iszen így még tapasztalatod is van.
Bár zerintem akár más mmo után is nézetnél, a neverwinter most jött ki, a GW2 is nagyon jó... És ezek ingyenesek is, vagy cska az alapjáték kell.
Amint belépsz egy eredeti szerverre, kitágul a világ és iszonyú nagy hülyének fogod tartani magad, amiért eddig a Taurin szenvedtél. Hihetetlen jó érzés amikor elkezdesz játszani és végre nem azon kell gondolkoznod, hogy melyik bug miatt fogod megszívni. Ezerszer értelmesebb emberek vannak eredetin, jóval kevesebb a vérpisti.
Noha szerintem jobb MMO azóta sincs, a WoW akkor is egy lefele ívelő játék, annak ellenére, hogy a pandás kiegészítő rohadt jó lett. Fogynak a játékosok és már nincs meg az a kultusz, ami régen volt a WoW körül.
Ha játszani akarsz, akár komolyan, akár csak alkalmanként, azt mindenképpen eredetin tegyed. Nem érdemes tört szervereken szenvedni, ott nincs meg az a feeling.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!