Valaki aki jártas (veterán) a League of Legendsben segítsen kérem lent elmagyarázom?
Heló!
Akkor adj, ha úgy érzed, megérdemli. Ennyi, nem kell túlreagálni.
Am nem a lengyelekkel van a baj, hanem azzal, hogy sokan nem azon a szinten vannak, amit megérdemelnének. Hogy meri valaki megengedi például azt ,hogy először gamel egy championnal és rankeden próbálja ki? Vagy akik egyfolytában "i said first" "pick order" és egyéb ökörségeket nyomnak, mikor ez egy csapatjáték. A mentalitással van a baj, és hogy egyesek sookkal többre tartják magukat, meg csapaton kívülinek, mint amik.
De asok noob ennyit tud cska "mid" "top" és kész. Nem érdkeli, mikor azt kérdezed supportként, hogy ki az adc-je, vagy hogy esetleg a másik embernek jobb hőse lenen az adott lane-re, cserélni kellene ehelyet... Az már cska hab atortán, amikor beírja "ha support leszek, afk leszek" és hasonlók. Ma olyan játékaim voltak, hogy nem hittem el, hogy a társaim egyáltlaán lvl 30-asok rankeden. Nevetségesen bénák voltak, és cska flamelni tudtak.
Én tematikusan készültem a lol-ra, rnakedre meg főleg. nem váalsztottam olyan hőst, akivel nem tudok, próbáltma beszéltetni a társakat, lockbna is foylton írom ,hogy beszéljetek már ,emrt csapatjáték. De!
Semmi értelme. Annyira de annyria sok a low - és tényleg lowok. Azért is dühítő számomr,a mert én szívesen vagoyk support vagy jungler, de egyszerűen már a könyöökömön jön ki, hogy ha valaki meghal egy lanen, akkor a jungler hibája, ha noob az adc-d, akkor meg a supporté.
Agyhalál az egész rnaked, amíg el nem jutsz gold tetjére, vagy feljebb. Gold I-II alatt van az ELO hlel, nem bronzban.
Jajj az SS! Ahogy írtad, az ss... Miliószor többet ér két ping, mert ahrc közben, vagy amikor koncerntrálni kell, nem fogom a nyavajás ch
Tegnap este még kaptam pár csodát, köztük a "supp or feed" volt a legszebb.
De volt már oylan is, hogy cska isma normálban belockolt, és beírta "i don't play". Fantasztikus, köszönjük.
Egyébként a kedvenceim azok, amikor belemegyk 1v3-ba, és hasonlóba, ott állok nem messze, mondjuk Annie-vel - múltkor az volt -, rálövöm az lelenségre astunt, de olaf 5-0-val van feedelve, utána szétcsapja a társamat, erre jön az üzenet "Omh Annie, no help". Hát persze! Miért is nem vertme halálra Olafot a sebzésemmel, hiszen csak egy ulty volt rajta, ényleg nem két ütés vagoyk neki. És ez mennyiszer így van! De erre cska azt írom, hogy mondd el, hogy segítsek, és megteszem. De ilyenkor már nem jön felelet, mert noob!
Egyébként ha lockban valaki trollkodik, szemétkedik, és már durván csinálja - vagy hasonló, mint a "supp or feed", akkor érdemes csinálni egy screenshotot, és elküldeni egy kis kommenttel a supportnak. Én megcsináltam ,két választ is kaptam ,3-4 nap altt le lett tudva a dolog, foglalkoztak vele, és megkapta a gyerek a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!