Melyik mid lane championt ajánljátok?
Ezek közül szerintem TF és Akali a legjobbak.
TF azért, mert neki van kb. a leghasznosabb ultja a játékban, gankjei megalapozhatják a csapat győzelmét.
Akali azért, mert nagyon jó snowball champ, tehát pár kill és nagyon, nagyon erős lesz.
Amit még ajánlok, mindenképpen próbáld ki/olvasgass utánuk:
Zed és Kha'zix: mindkettő nagyon erős és élvezet játszani
Orianna: ő is nagyon erős, és nagyon hasznos a kitje
Annie: könnyű játszani, nagyon, nagyon jó dmg és több emberes stun
Lee Sin: Mióta elkezdtem Leezni, messze a kedvenc champom. Habár általában jungleben vagy topon szokták játszani, ez ne bátortalanítson el, hogy midre vigyed, mert oda is tökéletes. Legtöbb mides champnak kevés esélye van ellene. Talán a legnehezebb, de messze a legélvezetesebb játékélményt nyújtó kari. Első szinteken iszonyat könnyű first bloodolni vele. Nagyon, nagyon jó gankjei vannak.
Annie
Talon
Akali
Fizz
Gragas
Ahri
Ezek a kedvenceim.
Az én három kedvencem Ziggs, Syndra és Kennen.
Ziggs nem a legerősebb, de jól lehet vele poke-olni, a W remek escape ability ha esetleg észre veszed, hogy a seggedben van már a jungler, kimondottan hasznos ulti és ami a legfontosabb: szerintem elég szórakoztató játszani vele :D
Syndra pedig kimondottan erős. Pár gömböt leraksz, elnyomod a spellkombót, ulti és már el is tűnt az ellenfél.
Kennen pedig nem tudom miért fogott meg, de már kezdő korom óta az egyik kedvencem :D Talán amit ki tudnák emelni mellette, hogy jó teamfight ultija és üldöző/menekülő spellje van és manát sem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!