Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends-be bejelentk...

League of Legends-be bejelentkezéskor ezt írja ki: Invalid username/password combination. Tudom mit jelent de mit tudok tenni, hogy be tudjak lépni?

Figyelt kérdés
Újraraktam a klienst, jó szerverre is próbálok belépni(próbáltam már másikat is), lolking.net-en megvan az accom és úgy néz ki hogy hozzá se nyultak. Mikor kérek új jelszót nem találja a nevemet és amikor a nevemre keresek rá akkor meg az e-mail címemet nem találja(azt írj hogy a fiók nem létezik(új jelszóhoz írja) és nincs fiókhoz társított e-mail cím(felhasználóhoz írja))

2013. dec. 8. 12:15
 1/6 anonim ***** válasza:
mikor léptél be utoljára? pár hónapja volt valami izé és ha az előtt akkor új accot kell csinálnod
2013. dec. 8. 12:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este 10-kor még játszottam.
2013. dec. 8. 12:59
 3/6 anonim ***** válasza:
akkor nem tudom :s
2013. dec. 8. 13:33
 4/6 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Próbálj meg arra a szerverre felcsatlakozni amin játszani szoktál,lehet hogy elállítódott: Eune vagy Euwest,ezeket nézd.
2013. dec. 8. 13:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Már próbáltam mindegyiket de nem sikerült.
2013. dec. 8. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Milyen e-mailed van? citromail? g-mail?

Lehet, hogy letőrlődöt az e-mail címed.

Régen nekem más játékoknál történt ilyen. Citromailem volt, és mivel nagyon ritkán (soha) szoktam nézni a leveleket, a citromail automatikusan kitörölte az emailemet. És amikor megpróbáltam bejelentkezni egy játékba azzal az email cimmel, ugyan ezt irta ki mint neked. Azt javaslom, hogy nézd meg hogy létezik e az az email cim amivel regisztráltál a játékra. Ha már nem létezik (mivel letörölték) regisztrálj ujra azzal a névvel, aztán a LoL-ba is probálj bejelentkezni, ha nem sikerul akkor kérj uj jelszót (forgot password)

2013. dec. 9. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!