Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyiket vegyem? Call of Duty...

Melyiket vegyem? Call of Duty 6 / Killzone 2

Figyelt kérdés
Playstation 3-ra szeretném.Multi és grafika , játékélmény figyelembe véve .
2009. nov. 21. 23:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
en mindenkeppen a codra szavazok
2009. nov. 22. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:

COD6 ! NEKEM 360-ra van! Előszőr beszartam, aztán behugyoztam, kegyetlen brutál dara hárd rulz atomzsír kocka hajnalig lődözés kommandó vadállat monsterpista GAMEEE

ÉV JÁTÉKA!

2009. nov. 22. 01:08
 3/13 A kérdező kommentje:
értem :D azóta irták többen is máshol COD 6 :D de nem lehet le irni killzone-t se mert annak is a grafja brutál.De most ha minden összejön most én is a COD 6-ot veszem meg
2009. nov. 22. 01:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Egyértelműen CoD6! Nagyon durva game lett, állat jó a sztori. Lassan filmmé növi magát. :)
2009. nov. 22. 23:55
 5/13 anonim ***** válasza:
CoD 6
2009. nov. 29. 17:53
 6/13 anonim válasza:
A COD 6 agyon reklámozott valami ,de egyátalán nem rossz a Killzone2 komplexebb és tudtommal hosszab :D
2009. dec. 3. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Killzone 2
2010. márc. 30. 19:46
 8/13 anonim válasza:

Nekem a Killzone 2 van meg és én nagyon bírom :D

A Campagin lenyűgöző, csak nem olyan hosszú. A multiplayert meg nem lehet megunni :D 5 hónapja van meg a game és szinte mindíg akad kedvem Killzone 2 multizni , nagyon jó game én csak ajánlani tudom.

2010. márc. 31. 13:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Killzone 2vel sokkal jobban járnál. A cod 6ot csak az ajánlja, aki sose játszott killzoneal. Hidd el a Killzone olyan élményt nyújt, hogy szó szerint beleéred magad abba a koszos háborús világba. A cod 6ban nincs izgalom, sem félelem sem nincs olyan durva mint a killzone. Hagyományos amcsi játék édességzabáló kövér gyerekek számára. Hidd el, a Killzone a világ egyik legjobb FPS játéka, a cod 6 előtt.
2010. máj. 9. 11:03
 10/13 anonim válasza:

Helló! 03-31 13:02-es vagyok

És mostmár tudok komolyabb véleményt alkotni , mert megvan mind2 . Mind2 játék campaginja nagyon jó, pl a cod6 első komolyabb pájáján azt sem tudtam merre vagyok amikor rakétavetőkkel bombázták a járművünket :D, a Killzone 2-ben is van jópár emlékezetes rész. Viszont azt kell mondjam hogy a killzone multiplayere jobb , én jobban élveztem, cod6 multiba ha kezdő vagy esélyed sincs, ha nem ismered az adott pályákat akkor a nagyhalak eledele leszel és ez sokszor felidegesített. Killzone 2-ben nemvolt ilyen, sőt a cod6 multiját kezdem unni, de ha a killzone 2 multijával gamelek hajnalokig tudok vele játszani :) (főleg most nyáron (Y) :D )

2010. jún. 29. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!