Littlebigplanet 2-t vagy Killzone 3-at vegyem meg?
szeretnék végre egy játékot a move-omhoz és nem tudom hogymelyiket.
aaz lbp 2-ben a user created levelek tetszenek. itt a lehetőségek határtalanok. tényleg, hogyha már itt tartunk mit szóltok ehhez a videóhoz?
http://www.youtube.com/watch?v=T_CKjtjjcoI
igen, ez az lbp 2...
a killzone 3 meg azért tetszik mert...killzone
szerintem egy kicsit félreolvashattad a dolgot ugyanis a killzone liberation-t kapjuk meg psp-re
amiket ps3-ra kapunk:
infamous
wipeout hd fury
dead nation
super stardust hd
lbp
ratshet and clank quest for booty
jaa de most ugrik be...te a lbp 1. részére gondoltál...
az meg megvan
jól teszed, hogy azt veszed mert az is exkluzív
egyébként én nézegettem videókat a fent említett két játékról és az lbp 2 mint játék jobban tetszik hiszen olyan pályákat csinálnak mint pl. sony vs. marvel vs. capcom
ez egy nagyon király verekedős pálya, vagy van olyan ahol te vagy super mario vagy sonic
ami nem tetszika lbp 2-ben , hogy nem teljesen move támogatott, tehát nem tudsz minden pályát move-val csinálni
tehát killzone 3 1 pont - lbp 2 1pont
de viszont most jut eszembe, hogy az amerikai store-ban a nagy leállás előtt a Sackboy's prehistoric moves ingyenes volt ps plus-szal, ez viszont full move támogatott
lehet, hogy a sports championst veszm...
Szerintem mindket jatekot be kell szerezni, kotelezoen.
Szoval mindegy most mit veszel, vetek kihagyni barmelyiket is.
De ha most csak a Move erdekel, akkor Killzone 3, ugye az full Move-os, es ugyanugy rohadt jo, es majd ha singlet megunod akkor mehet a multi, ami talan megjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!