Szerintetek a Márió játék nem unalmas?
Mindig azt hallóm, hogy a PS3 és az XBOX 360 szeretik a legjobban és nem a Wii -t és a Wii u -t.
Mit mondtok erre ???
Én imádom, örök kedvencem! Azért szeretik többen a Ps3-at és az Xbox 360-at Magyarországon, mert a mai fiatalok jelentős részének sajnos ez már nem játék. Amikor Battlefield, Killzone, Call of Duty és ehhez hasonló gamek jönnek tömény számra, szóval ezután nekik már nem élmény egy Mario elé ülni, pedig ezek az igazi játékok!
A másik oka, hogy a mai generáció nagy része grafikamániás! Még a jóra is azt mondják, hogy rossz! XD Nekik egy Wii hardver nem erős, de azt talán nem tudják, hogy piszok szórakoztató tud lenni egy-két játék a Wii-n.
Tisztelet a kivételnek! :)
Én még nem találkoztam vele. :D
Viszont nem azzal a Super Marioval játszanak, amit megismerhettél nagyonrégen. Jó kikapcsolódni 1 egyszerűbb játékkal.
A Nintendo sohasem foglalkozott kicsinyes dolgokkal. Mindig a szórakozás volt az elsődleges cél, és persze az elérhetőség (Wii).
Nem értem, miért ennyire fontos a grafika egyeseknek.
Ha azt mondom, hogy van egy erős, de instabil konzol, ami kifagy, és tönkremehet, vagy van ami gyengébb, de éppolyan szórakoztató, nyilván, a biztosat, a stabilabbat választom (választjuk).
Van egy Wii-m, soha nem fagyott le, még 12 óra játék után sem. Haverom is Wii-re váltott, Xbox360-a volt. Megunta, hogy sokszor túlmelegszik és lefagy.
A Wii-re csak kiegészítők miatt kell költeni, nem azért, mert instabil. Xbox360-nál veheted az extra hűtést, hogy ne legyen baja. Persze vannak kivételek, amikor alap jó a konzol, de a túlmelegedés egy létező probléma.
Wii-n tudsz játszani online, nem kell előfizetés, Xboxon viszont zsíros összeget kell perkálni érte.
Mario csak annak unalmas, aki nem látta, csak az első részt. Már a SMB 3 is (NES-en) rengeteg újdonságot kapott, és ott van még a Super Mario 64 (N64-re), a Sunshine (GC-re) és a Super Mario Galaxy (Wii-re). A 3D Land (3DS) már csak a kegyelemdöfés.
Nem beszélve a jobbnál jobb sport és társasjátékokról, mint pl.: Mario Kart, Mario Party, Power Tennis stb stb
Ahelyett, hogy a Call of Duty és a Battlefield szériákat figyelném, inkább benézek a szőnyeg alá, mert sok jó játék nem kap akkora felhajtást, pedig megérdemelnék.
Egy szó mint száz, a Nintendo a 3. generáció óta a porondon van, és jobban megbízok abban, akinek a konzoljai még 20-30 év múlva is tökéletesen működnek, mint akinek a kiadás pillanatában már lefagy. (Lásd Xbox bemutatók)
Kevdes utolsó!
Tudod én mennyit hangoztatom ezt? Miért nem gondolkodik így mindenki? XD
Respect!
Örülök, hogy hasonlóan éreznek még páran :D
Még annyit hozzátennék, hogy a Sony kimaradt az elmélkedésemből. Nos itt sem más a helyzet, a régi címek sokkal jobbak, mint az újak, lásd pl.: Crash Bandicoot
A Sony szintén a shaderek és a hype világában él, ahová az eltorzult értékekkel rendelkező játékostársadalom taszította. Mert menő dolog retro gamernek lenni, közben a legtöbben a CoD-ok és a BF-ek "piszkos köröm effekt" égisze alatt játszik.
változó
a régiek tetszenek, az újak közül csak a kart, meg a galaxy 2
Több száz órát játszottam haverokkal Super Mario Wart, legjobban a BF2BC2 közelíti ezt meg a maga 33 órájával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!