Túl monoton és unalmas a diablo 3. Ötletek hogy szórakoztatóbb és élvezetesebb legyen?
Figyelt kérdés
Unalmas h csak ahhoz h egy karit 60asra felvigyél 3szor végig kell vinned a játékot és utána még 10szer vagy mit tudom én hányszor és ez csak egy kari, a craftoláshoz meg rohadt sok tőke kell(amihez megint vdsk ugyanazt a szart kell játszani)...ráadásul csak egyedül játszom mert a haverjaimnak nem tetszett annyira viszont ha már megvettem nem akarom h kárba vesszen nincs vmi patch/ játékmód amitől kevésbé lesz unalmas?2013. aug. 21. 00:28
1/5 anonim válasza:
Hát ez van. Anno én induláskor vettem meg. Jó játék volt, kb 60 as szintig onnantól nulla az egész. Már két hét után legnehezebben ütögették az összes boss-t, illetve 1hónap után main karival mi is. Hamar meglehet unni sajnos.
2/5 anonim válasza:
Van ötletem. Kapcsold ki, és indítsd be helyette a Mass Effectet!
3/5 anonim válasza:
Más-más skillezéssel és a nehézségi szint állítással (monster power) ügyeskedhetsz, meg betársulhatsz csapatba esetleg. Magyar fórumokon tuti találsz társakat egy kis henteléshez (pl a prohardver/itcafe fórum). Ha ilyen kevésbé kocka alkat vagy, akkor a hellfire ringhez az über bossok hentelése is jó móka lehet. AZ még nehezebb. Hog ymindig csak a hentelés van? EZ ilyen. A hack n' slash az ilyen mész és aprítod az ellent stílus. Ezen nem tudsz változtatni. Max annyit, hogy a játékot pihenteted és AH-zol. Akkor van egy "tőzsdeszimulátorod". Csak szavaiod alapján az se tetszene jobban neked (ezt mondjuk meg is értem). Ha húznak, akkor egy karakter 1 óra alatt 60-ra kerülhet. Ha nem rutinosak, akkro tán 2-3 óra is kell egy karakterhez. Soloban egyedül lehet 10-20 óra, de a második karakter már jóval kevesebb (lehet HF ringed, van már goldod, amiből XP itemeket vagy épp -lvl req fegyvert vehetsz). Ha 60-as karaktered van és infernon vagy, akkor a questeket és actokat már nem kell végigvinned. Ott ölsz ahol akarsz. Már ha egyszer már teljesítetted odáig a questeket. A fejlődéshez nem a quest teljesítés a legoptimálisabb és az itemgyűjtögetéshez sem.
4/5 A kérdező kommentje:
és egyébként a reaper of souls kiegészitöt is meg kell majd venni? bár mondjuk amilyen pénzéhes blizzard...XD
mert ugy tünik hogy abban több lehetőség lesz
2013. aug. 25. 01:11
5/5 anonim válasza:
Minden kiegészítőnél alapelvárás az alapjáték megléte és nem nagyon szoktak ingyenes kiegeket/dlc-ket kiadni. De nem KELL megvenned. Nem lesz kevesebb az alap semmivel. Sőt, patchként benne lesz az új loot és paragon rendszer minden verzióban. A plusz tartalom meg ha neked nem kell a "pénzéhes Bliztől", akkor max nem veszed meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!