Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szaggat a WoTom?

Miért szaggat a WoTom?

Figyelt kérdés

Élvezhetetlenné és játszhatatlanná válik a játék, pedig csak közepesen játszom de ma levettem alacsonyra viszont úgy nagyon ronda.Egyszerűen mindig beszaggat ugrál az fps nem bírok normálisan játszani mert a célzás is nehézkes ilyen szaggatások mellett. Sajnos meg is látszik effimen :(

AMD Phenom II X4 955 4 magos 3.20 ghz-s proci

5 GB RAM

GTX 660

a netem ~400kb/s

2013. nov. 20. 21:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig le kell venni minimumra, ha nem erős a géped. Ez nem rossz konfig félre ne érts, de egy olyan pocsék optimalizáltsággal rendelkező játék, mint a WoT még ennél is többet igényel.

A procihoz csak annyit, hogy a WoT jelenleg csak egy magot használ, szóval nem számít h 4 magos pl.

Vedd le minimumra én azt tanácsolom, nem olyan szép játék alapjáraton sem, vagy ha használsz pl. hangmodot, akkor azt ne használd, mert azok viszont brutális mértékben meg tudják enni a gépedet, láttam már olyant, hogy egy hangmod miatt valakinek 30cal kevesebb volt az fpse.

2013. nov. 20. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
a wot már csak ilyen minimum grafika Wot Tweaker használata nem lesz látványos de ez a játék nem is a kinézetről szól [link]
2013. nov. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!