Assassin’s Creed IV: Black Flag nagyon akad a gépen, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Az Assassin’s Creed III. része gond nélkül, max grafikán kiélezve vitte a gép, míg a IV. epizódot minimális grafikán is akadozva viszi. Mitől lehet ez, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni?2013. nov. 19. 22:02
51/55 anonim válasza:
Hello nekem normálisan megy de hogy segítsek neked nézd meg ezt : http://www.youtube.com/watch?v=Q6ndAT4Lyhg
Remélem segítettem :D
52/55 OZGames válasza:
Nekem - igaz laptop - de elég jógépem van, i7, 8GB. A 3 gond nélkül futott közepes beállításokkal. A 4-ben 20%-ig elmentem gond nélkül alacsony beállítással (de teljes felbontásban). Azóta viszont még a legkisebb felbontással is élvezhetetlenül szaggat és kb a heroes2 szintjén van a grafikája. A virusirtót leállítottam, a fenti bemásolást is megcsináltam, semmi nem használ. Mondom, 20%-ig semmi gond nem volt...
53/55 anonim válasza:
Hát figyelj laptoppal a legrosszabb játszani az nem játékra való ha gamer laptop akkor sem a legjobb játékokra
54/55 anonim válasza:
jah és kedves kérdező... MILYEN a videókártyád???
55/55 anonim válasza:
Elég régi a bejegyzés, de talán még figyelitek. Nekem i3 8100-as gépem van, 8 gb ram, Geeforce 1050TI 4gb videokártya és mocskosul szaggat. A vírusírtóm Norton, de nem tudom kikapcsolni a figyelést a játékra. Van ötlet hol keressem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!