Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin’s Creed IV:...

Assassin’s Creed IV: Black Flag nagyon akad a gépen, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Az Assassin’s Creed III. része gond nélkül, max grafikán kiélezve vitte a gép, míg a IV. epizódot minimális grafikán is akadozva viszi. Mitől lehet ez, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni?

2013. nov. 19. 22:02
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Remélhetőleg akkor ide ki lesz rakva, hogy mindenkinek, akinek problémája van a játékkal, az hozzáférhessen :)
2013. nov. 24. 12:50
 22/55 anonim válasza:
Akkor jó :D
2013. nov. 24. 12:59
 23/55 anonim válasza:
Amugy ha kitudnánk kapcsolni azokat a aljnövényzeteket akkor semibaj nem lenne
2013. nov. 24. 13:09
 24/55 Fulár ***** válasza:

Hát itt valamit megint kőkeményen elkúr*ak.Magasról sza*tak a port optimalizációjára.A fórumokat bóklászva az derűlt ki,hogy teljesen mindegy,hogy eredeti a játék vagy khmmm....csorelt verzió.Hogy gyengécske a gép vagy profi.Laggol mindenkinek mint a kutya fa*za.Az enyém már nem egy csúcs vas(Dual Core magonkétn 2,44 Ghz;4 giga Ram;Gt 325 1 Gigás videókari)Ezen az AC 3 közepes beállítások mellett atomstabilan ketyegett.

Ebben már a rabok fa*zát is levettem minimumra,mindent kikapcsoltam és még így is közel játszhatatlan.Hát elmennek ezek a jó pi*sába!

Ha valakinek sikerül megoldást találnia az legyen olyan kedves és ossza meg velünk!Köszönöm!

2013. nov. 24. 20:18
 25/55 anonim válasza:
Hello teljesmértékben igazadvan amuygmeg az uborkánál v valami fan ugyis fog csinalni egy lag fix et :D ha meglesz akkor én keresem és ide fogom kitenni :D
2013. nov. 25. 13:45
 26/55 anonim válasza:
És egyébként egy xbox360 on gondolkoztam hogy veszek de lemondtam most csak az ac 4 nek vegyek áhh :D
2013. nov. 25. 13:45
 27/55 A kérdező kommentje:
Bizakodjunk benne... nem atomerős a gépem, de a 3ast elvitte max grafikán kidolgozottan, gond nélkül... A hajós részeknél a viharoknál kaptam lejjebb a grafikát maxról közepesre, és gond nélkül ment... Most meg ez... Nem vártam ilyet az Ubisofttól... Még igazából nem is lenne baj, de mint írjátok, ez nem az első eset
2013. nov. 25. 21:45
 28/55 Fulár ***** válasza:
Kipróbáltam ezt-azt de semmi sem változik.Majdnem,hogy játszhatatlan.Akkor erről egyelőre ennyit.....
2013. nov. 26. 04:30
 29/55 anonim válasza:
Amugymeg ugyis lesz aki csinal lag fix et vagy fan vagy az uborka
2013. nov. 26. 14:29
 30/55 anonim válasza:
És nekem bejött jobban is megy valamivel :D
2013. nov. 26. 14:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!