Assassin’s Creed IV: Black Flag nagyon akad a gépen, mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Az Assassin’s Creed III. része gond nélkül, max grafikán kiélezve vitte a gép, míg a IV. epizódot minimális grafikán is akadozva viszi. Mitől lehet ez, és hogy lehetne ezt kiküszöbölni?2013. nov. 19. 22:02
41/55 anonim válasza:
Tudom ez nem ide illik de Tablet v gépet fejlesszek ?
42/55 anonim válasza:
Valaki talált már valamit ? ez ügyben lagg fix stb én semmit
43/55 Fulár válasza:
Nem.Most már egyre valószínűbb,hogy nem is lesz rá megoldás.Semmilyen formában nem lett optimalizálva.Nekünk meg nem bivalyerős Gamer gépünk van és ba**hatjuk.Király hozzáállás a részükről nem mondom.....
44/55 anonim válasza:
Hát ja nekem is 10-15 néha 20 fps el megy már kijött 1 kiegje is patchet nemtaláltam hát az ubisoft megbszhatja az ac 4 et
45/55 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is a lagolás és szaggatás volt a problémám. Néhány kísérletezgetés után az oldotta meg a problémát hogy az uplay_r1_loader.dll figyelmeztetés nélkül blokkolta a vírusirtó hiába eredeti. A vírusirtóban, beállításoknál beraktam a kivételek mappába a játék mappáját hogy ne blokkolja. Azóta gond nélkül pörög a game :) Remélem segíthettem ....
47/55 anonim válasza:
Nem igaz Az eljárás belépési pontja (uplay_r1.UPLAY_ACH_EarnAchievment) nem találhatü a DLL-ben (uplay_r1_loader.dll
48/55 anonim válasza:
Köszönöm ezt az ötletet végre :D meg még patch eltem is és igy király :D
49/55 anonim válasza:
Remélem másnak is sikerült mondjuk még nem tökéletes de valamennyire javult :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!