Mi a tanácsotok? Miként lehetek jó játékos League of Legendes? (Nagyon kezdő vagyok)
Most kezdtem el játszani. Igaz az első játékomat megnyertem (online) de egy kill-t se szereztem csak hat assist-ot. Igazából gőzöm sem volt hogy melyik képesség mire jó és mikor kéne használni.
Amikor bekerültem egy csatába csak vertem a pillentyűzetet mint hülye gyerek fejét a falba.
Mit tanácsoltok hogyan tudnék jobb lenni?
A tutorialt végig kell vinni.
Amúgy a "q" "w" "e" "r" gombokkal tudsz játszani, azok a különböző képességek, illetve az "f" és a "d" úgynevezett summoner spellek, amiket neked kell kiválasztani az elején, pl. ghost (gyorsabban futsz kis ideig amikor megnyomod)
Az hogy hogy kell használni attól függ kivel mentél?
Ha benyomod a "q"-t és megad egy irányt akkor az egérrel kattintva tudod elküldeni abba az irányba, ha pedig kis célkereszt szerűséget egy körön akkor rá kell kattintani az ellenfélre. De van olyan, hogy csak be kell nyomni és esetleg területben csinálja maga körül.
Neked ez még nem biztos hogy kell, de be lehet állítani hogy kurzor irányba elküldje a képességet amint megnyomod.
Kicsit bonyolult, vidd végig a tutorialt!!
Végig vittem mind két tutoriált. És vigig próbáltam mindent. Már azt is vágim hogy ha manna vagy heal potiont veszek azt a "1","2","3","4","5"-el lehet aktiválni. De mégis, akárhányszor csatába megyek úgy érződik mintha az ellenfél mérföldekkel erősebb lenne. És mindig én kerülök ki vesztesen. Egyszerüen lehetetlennek érzem az 1v1 es harcban (ugyan annyi élettel) hogy képes lennék nyerni.
Pedug a képesség billentyűket használom. De amíg én egy képességel le veszek valamennyi életet addig ő egy ütéssel le vesz kétszer annyit. Nagyából így zajlődik egy csatám ha 1v1 van a pályán: Meglátom az ellenfelet, odamegyek. Ráküldöm az összes képességemet plusz még rácsapok egy szer kétszer a kardal. Aztán futok hogy ne hogy még egyszer hozzám érjen mert ő addigra levette az összes életemet neki meg majdhogynem több mint a fele megvan.
Ezt a támadási technikámat szeretném valami olyasmire fejleszteni, hogy: odamegyek, keményen megküzdünk, neki is kevés élete marad és nekem is és vagy én vagy ő hal meg.
Lehet botokon kellene gyakorolni kicsit. Mondjuk lvl 10-ig. Mikor már beleszoksz a dolgokba akkor 10-esen még mindig nem lesznek nagyon erős ellenfeleid valószínű. De mégis kivel voltál? Mert lehet nem támadó karaktert vittél. Vásárolsz felszerelést a boltban potin kívül? Csak mert ismerős mikor elkezdte sose vett semmit hiába szóltunk neki 100-szor.
Vedd a recommended cuccokat (ajánlott).
Mondom egy karaktert írj már nekem. Vagy privátban írd meg a neved ami látszódik (ne a belépőneved) és megnézem lolkingen mi a hiba nálad.
Elég egyszerű tanácsom van: legyél türelmes és játszogass. Én azt mondom, hogy ne menj botok ellen, mert aki emberek ellen nem ér el sikereket könnyen a botok világában ragadhat.
Az elején ne is várj sok sikert, mivel ilyen szinteken sok a 30as szintű játékos, akik éppen smurf (kis) karaktert húznak. Előbb-utóbb össze fognak gyűlni a tapasztalatok, viszont ez hónapokig eltarthat.
Ha már nagyjából felfogtad a játékmenetet akkor javaslom, hogy majd nézz streameket a twitch.tv-n. Itt sok jó játékost lehet nézni, akik sokszor magyarázzák is, hogy mit miért csinálnak. Persze egy alap szintű angoltudás nem árt.
Angoltudás tényleg nem árt. Meg az sem, ha előtte megnézed a hős képességeit, ez is okozhat zavart.
Olvass még talán magyar fórumokat, hátha az is segít jobban megérteni a képességeket, hősöket.
Kössz a segítséget. Úgy látom még le kell küldenem egy pár menetet mire bele rázódok.
Csak az egy kicsit zavaró hogy én vagyok az a noob akit inkább kirúgna a csapata minthogy játszon vele még egy kört.
Nem is értem hogy a "profiknak" miért kell akkora parasztoknak lennie, hisz ők is elkezdték valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!