Call of Duty Ghosts vagy Battlefield 4?
BF4
a Ghosts az arcátlanság egy új szintjét mutatta meg
ELőre leszögezem én Call of Duty párti vagyok, de azért leírom a véleményem:
A CoD ugye nem mutattot túl sok újítást grafikai téren az elmúlt években de ennek ellenére mindig lekötött, a szintek, prestigek, a sztori meg az egész. Az is köztudott, hogy a CoD nem igényel túl sok gondolkodást, a Battlefielddel ellentétben. A CoD a singleplayerre épít de ezzel nem mondtam újat, de azért az mellett a multiplayer is élvezhető szerintem. Én amelyik CoDokat a kezem közé vettem mindegyikkel száz órákat játszottam a következő kiadásig. Igaz nem annyira realisztikus sem grafikailag sem harctérileg mint a vetélytársa de mégis szórakoztató tud lenni. Itt nem vagyunk a csapattársainkra hagyatkozva, csak rajtuk áll, hogy élünk vagy halunk. Csak a reflexeinkre hagyatkozhatunk. A szintrendszer szerintem nagyon jó lett kifejezetten az előzőben a Black Ops 2-ben. A scorestreakok is nagyon tetszettek.
A Battlefield 4 nagyon szép látványvilággal rendelkezik és ez is az erőssége. A részletesség, a fények, a fegyverek, a tükröződés és minden tényleg megmutatja, hogy a készítők igényesen adták ki az FPS műfaj egyik gyöngyszemét. A mégjobban kivitelezett rombolható környezet az hihetetlen. Egy egész felhőkarcolót tehetünk akár egymagunk a földdel egyenlővé. A Battlefield 3 is már olyan műalkotás volt amivel nem sok helyen találkozni. A csapatjátékkal jutunk csak előrébb. Ez mondjuk nagyon fontos. A Battlefield nagyon épít a csapatjátékra, és ha te nem vagy csapatjátékos valószínűleg nem sok élményben részed. A Battlefield 4 singleplayeréről ennél a mondatnál többet nem is mondanék.
Az biztos, hogy én majd CoD-ot veszek. Már csak a ram kell.
Köszönöm, ha végigolvastad és remélem segíthettem dönteni.
Elnézést ha kicsit hosszú lett de nem bírtam rövidebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!