XenoMorph kérdése:
Bf4 vagy COD Ghosts?
Figyelt kérdés
Eddig úgy voltam hogy 100% hogy megveszem a bf4-et, de aztmondják szinte ugyan az mint a bf3 csak a bf3 70 fps-el megy.:D a Cod ghostsban meg nagyon jó játékmódokat láttam a trailerben. Szerintetek?:D2013. okt. 8. 17:32
1/29 A kérdező kommentje:
Egyébként a cod ghosts jön pc-re?
2013. okt. 8. 17:35
2/29 anonim válasza:
Nekem mindegy, de egyébként BF 4.
3/29 A kérdező kommentje:
és szerinted miért jobb a bf4 mint a cod ghosts?
2013. okt. 8. 17:37
5/29 A kérdező kommentje:
oké de miért?
2013. okt. 8. 17:51
6/29 anonim válasza:
nekem azért, mert a BF mindig is jobban tetszett és tetszik mint a CoD
7/29 anonim válasza:
Jön PC-re, de valami horribilis gépigénye van.
Én PC-re a BF4-et ajánlanám.
8/29 anonim válasza:
És azért, mert szerintem PC-n egy BF sokkal jobb játékélményt nyújt, mint a CoD (én szeretem a codokat is, de csak konzolon).
9/29 anonim válasza:
"Eddig úgy voltam hogy 100% hogy megveszem a bf4-et, de aztmondják szinte ugyan az mint a bf3 csak a bf3 70 fps-el megy.:D "
Hatalmas baromság, iszonyú sok újítás van a 4-esben, az egyetlen ami ugyanaz, az a játékmotor.
Na ezzel szemben a COD 6 része óta egész pontosan ugyanaz...
10/29 anonim válasza:
"horribilis gépigény"
a BF4-nél azért nem lehet durvább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!