Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft 1.7.2-ben benne van...

BlumerZero kérdése:

Minecraft 1.7.2-ben benne van herobrine?

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem mert 1 hete keresem de nem találom

pedig az idézőjét is megépítettem

Lécci írjatok!

2013. nov. 9. 20:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy akár maga Notch és a komplett csapata képes lenne arra, hogy olyan szintű mesterséges intelligenciával megáldott mobot hozzon létre, mint Herobrine. Ráadásul benne sincs a játék könyvtárában.
2013. nov. 11. 20:19
 12/25 anonim ***** válasza:
S ím itt van még egy péld a arra hogy a herobrine-nal kapcsolatis kérdésekre sose fog meg győző válasz érkezni. És most idézem magam: " BETA(kb 2 éve ) 1.6 óta írják ki a játék újításai közé hogy removed herobrine. Amúgy sajnos nincs túl sok értelme ezt kérdezni mert.Soha senki sem fog rá megbízható bizonyított választ adni.(Én már próbáltam pontot rakni a dolog végére de úgytűnik sose fog sikerülni.) Kivéve persze ha látod vagy be bizonyítod teljesen úgy hogy ne lehessen belekötni sehogy (ehhez sztem Notch barátjának kéne lenned) vagy hagyod a fenébe az egészet."
2013. nov. 11. 21:25
 13/25 anonim válasza:

Benne van!!

Velem történt hogy építettem egy pokolportált és amikor visszamentem akkor egy barlangban lévő portálba voltam!

Most pedig találtam olyan fűmagot is meg virágot és nádat leszedve! Ez normális???????????????????????????????

2013. nov. 16. 15:32
 14/25 anonim ***** válasza:
Az idéző csak moddal működik
2013. nov. 16. 15:42
 15/25 anonim ***** válasza:
Kedves matyi el kell szomorítsalak a magot virágot és a töbit lehet találni. Ez egy mibecraft bug a mint ahogy a portál is mind a kettőt tapasztalta már valanennyi minecraftos.Semmi eksztra az egész.
2013. nov. 16. 20:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Én láttam egy videót amiben a gyerek xBoxon játszott elkezdett áskálódni és egy vöröskő fáklyával rakott szobába ért, habár pont ahol ásott egyből oda is ért (fura).Aztán hagyta úgy gondolta buggos, rossz generálódás, ment tovább a hegyen volt egy erdő és látta, hogy a lombok esnek le, aztán látta Herobrinet aki fát vág. Angol volt ezért csak a videót nem a hangot néztem a hang is csak: úúúúú, aaaaa, fuckoff-volt.
2013. dec. 24. 14:15
 17/25 Martinbh ***** válasza:
Haverom szeróján játszottunk 1.7.2 be és a szeron ott volt Herobrine de nem volt modos szeró,Mert a haverom nem tud modolni
2014. jan. 6. 10:58
 18/25 Prometheus1 válasza:
Álítólag az alphaban benne van de még nincs rá konkrét bizonyíték.
2014. jan. 7. 12:42
 19/25 anonim ***** válasza:

Benne is volt!!(az Alpha verziókban tuti)

Én ma délelőtt találkoztam vele...Alpha 1.0.6-os verziót használtam.

Már sötétedett és mentem vissza a házamhoz. De találtam egy barlangot nem messze tőle. Kíváncsi voltam és bementem. Találkoztam egypár szörnnyel, egyszer majdnem meg is haltam de még mélyebbre mentem a barlangban, és végre találtam gyémántot! Sajna nem volt vascsákányom úgyhogy fail volt az egész... Hát akkor megyek vissza ki a felszínre, de még egyszer hátrafordulok és próbálom megjegyezni a gyémánt helyét. Aztán megláttam...Ott a sötétben állt valaki, biztos nem zombi volt mert nem olyan volt a testtartása meg akkor már meg is támadott volna...Csak egy helyben állt ott...Beszartam mint állat úgyhogy rohantam ki a barlangból mint az őrült amikor kidobott a játék és kiírta hogy a Minecraft összeomlott... Aztán töröltem azt a világot...Úgyhogy eléggé érdekes, bár Alpha verzió, szóval érthető de akkor is nem igazán hittem benne először... ://

2014. jan. 12. 19:59
 20/25 Prometheus1 válasza:
Szerintem hulyeség volt elrohanni én nagyon kiváncsi vagyok herobrinera ezért megtámadnám nincs amit veszitsek csak játék.
2014. jan. 31. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!