Herobrine és Notch az új verzióban?
Figyelt kérdés
Éppen játszottam az új 1.6.2 verzióval(lovas verzió) lovagoltam amikor egy barlangot találtam. Bementem és találtam egy adag gyémántércet. Kivilágítottam amikor a képernyő bal alsó sarkában az láttam "You will be dead". Hirtelen elaludtak a fények 1 másodpercre. A földön steve fejek voltak és töklámpások mindenüt. Kimentem és a lovamból csontváz ló lett majd megjött ő és megölt.(ami Notchot illeti egy mezőn láttam teheneket ölni majd elszálni)2013. okt. 13. 16:35
1/17 anonim válasza:
Mi a kordináta? énis megnézném. Akkor tudok segíteni, a kordinákhoz nyomd meg az f3-at, ahol vagy és írd le... :)
3/17 anonim válasza:
Ez most komoly? O.O nekem is 1.6.2-es minecraftom van de még ilyennel nem találkoztam... :S ez elég bizarr, még csontváz lovat sem láttam soha... És survivalban vagy keratívnóban játszottál?
4/17 anonim válasza:
Lehetetlen. Fantázia történet. :)
5/17 anonim válasza:
Itt a csontváz ló képe a egyik válaszolonak ha megkeresi : [link] amugy,ténleg nem ártana egy kordinátát adni.
6/17 A kérdező kommentje:
Okés megpróbálom a koordinátákat elküldeni. Survinalban játszottam.(amúgy a pályageneráló véletlenszerűen adja meg a pályát nem biztos hogy megtaláljátok)
2013. okt. 21. 15:08
7/17 anonim válasza:
De, mert amúgy minden pálya ugyanaz ahogy észrevettem, csak a spawnolásnak van más helye
8/17 A kérdező kommentje:
akkor írom amint haza érek(koliból írok éppen)
2013. nov. 3. 18:30
9/17 blumerZero válasza:
hogy nem létezik?
1.7.2-ben megtaláltam az idézőjét
és a családom életére esküszöm hogy nem én csináltam
10/17 blumerZero válasza:
engem nem érdekel múgy hogy elhiszed e vagy sem
ha elhiszed elhiszed ha nem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!