Herobrine és Notch az új verzióban?
Figyelt kérdés
Éppen játszottam az új 1.6.2 verzióval(lovas verzió) lovagoltam amikor egy barlangot találtam. Bementem és találtam egy adag gyémántércet. Kivilágítottam amikor a képernyő bal alsó sarkában az láttam "You will be dead". Hirtelen elaludtak a fények 1 másodpercre. A földön steve fejek voltak és töklámpások mindenüt. Kimentem és a lovamból csontváz ló lett majd megjött ő és megölt.(ami Notchot illeti egy mezőn láttam teheneket ölni majd elszálni)2013. okt. 13. 16:35
11/17 A kérdező kommentje:
támogatlak
2013. nov. 18. 15:26
12/17 anonim válasza:
Herobrine-nak utána néztem a régebbi jar-okban benne van csak a spawn-ja tiltott ,de egy szó átírásával benne lesz a játékban. Az alpha verziókban pedig ténylegesen benne volt. Sok mindenkire a frászt hozta ezért kivették. Mod-al akár 1.7-be is visszahozható. Sok verzióhoz azért írták oda ,hogy Herobrine törölve ,mert mindenki aztb hitte ,hogy még bentvan a játékban. Notch nem volt soha a minecraftba.
Remélem segíteni tudtam.
13/17 anonim válasza:
o.o nekem is az a verzió van meg, de még nem találkoztam ilyennel
14/17 bresser válasza:
jó lenne ha lenne benne herobrine. mit kell átírni?
15/17 Gulyasarni66 válasza:
ebben a verzióban tényleg van csontvázló, viszont ez elég bizarr mert nem lehet spawnolni csak NBT-s szerkesztéssel mert csak a kód van bennt.
16/17 anonim válasza:
A jarv spawn-jai közt herobine mellet van egy false azt írd át true-ra
17/17 Koczur Adrián válasza:
Lehet, hogy csak álmodtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!