Aki játszott az assassin's creed első részével, leírná a véleményét?
Nekem nagyon tetszett, még anno mikor kijött játszottam vele, igazából a játékmenet tényleg monoton, mert sokat kell rohangálni, viszont nekem nagyon tetszett ez a "van kilenc target, öld meg mindet" dolog, főleg, hogy mindegyikkel közelebb kerültem a sztorihoz. Nekem a sztorija nagyon tetszett, és Altair személyisége fogott meg a legjobban.
Grafikára adnék 10/8 pontot, de én nem is nagyon hajszolom a minél jobb grafos játékot, nekem tetszett, nehéznek nem nehéz, a harcrendszer elég egyszerű, ha a világ nem is, de a sztori el tud ragadni, főleg a sok csavar miatt, amit beleraktak. Személy szerint nekem tetszett.
Alapjában tekintve nem nevezném rossz játéknak. A grafikája sem nevezhető rondának bár, mára már elavult. A történet egész jó, de sajnos a feladatok eléggé ismétlődőek ezért könnyen ráunhat az ember. A maga kis hangulata megvan, bár a következő részel után ballag jóval ebben a tekintetben is. Nehézség szempontjából nem nevezném igazán nehéz játéknak, a harc iszonyatkönnyű, de a csöndes gyilkolásban elgondolkodhatunk párszor.
Összességében nem rossz játék... de azért a többi rész jobbra sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!