A Manhunt 2-be amikor az árnyékba állok és közlről mutatja az ellenség arcát, és észrevesznek olyankor mit kell nyomni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 20:05
1/12 thedani válasza:
Ha már észrevettek akkor max esc-et nyomsz és visszatöltesz. De ha még nem vettek észre akkor a ponttal benne kell maradnod a körben amíg zöld nem lesz. Ha kimész belőle akkor látnak meg. Amúgy én pont tegnap vittem végig. elmondjam a végét? :)
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2009. nov. 17. 14:56
4/12 thedani válasza:
Amúgy nagyon fordulatos a vége, és utána visszagondolni is fura hogy mi miért is volt az elején. De nem írom le mert a kedves kérdező kedvét talán elvenném a játéktól. :)
Sokan nem fognak játszani vele mert nagyon véres meg minden, pedig a kivitelezésnél is jobb a történet benne. Van vérfagyasztó(vagy vérfolyasztó) hangulat és a történet is elsőosztályú, kihagyhatatlan játék. :)
5/12 anonim válasza:
De nemfogom kibírni:D nekem nem tetszett az 1,most fogok elkezdeni ezzel játszani,remélem jobb a sztori mint az 1nek...:(
6/12 thedani válasza:
Jobb, sokkal jobb. Ebben a részben, Dannyvel és Loeval kell megszökni egy diliházból,amit a Project nevű titkos társaság irányít. És a végén, ameddig ki kell bírnod, kiderül hogy milyen kapcsolat is van a két főhős között. Mondjuk akkor az igazi ha tudsz angolul, mert tényleg k*rva jó a történet :)
8/12 thedani válasza:
Nem, annál közelebbi rokonok. :)
Hidd el, érdemes megvárni a végét.
Csak be ne kapcsoljon nálad is a Pickman bridge :)
9/12 A kérdező kommentje:
sztem az apja, Mi az a pickman bridge?
2009. nov. 20. 18:39
10/12 anonim válasza:
mi az a pickman bridge?:D
amúgy a game végén lehet választani h jó vagy rossz befejezés legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!