A lottózókban, ha veszek egy kaparós sorsjegyet, mielőtt kifizetem egy géppel így leolvastatják a sorsjegyet. Olyankor az eladó már tudja hogy a sorsjegy nyerni fog-e, vagy ők is csak akkor tudják meg miután lekapartam?
Tudják persze, mindent tudnak. Múlt héten előttem fizetett a Mari néni, vett egy ötös lottót, az ember ránézett
-csak egy kettes lesz ez Mari néni!; Nekem elmondta az ötös és a hatos lottó számait, de nem mertem megjátszani,persze az lett volna.
Minden kaparós sorsjegy felületén, amit lekaparsz az alatt van egy 4 jegyű kód. Ez mondja meg, hogy nyertél -e vagy sem. Úgyhogy szerintem nem tudják.
Akkor biztos nem lepődött volna meg annyira, hogy a múlt héten nyertem az egyik kaparóson 10ezer Forintot.
utolsónak van igaza.
kell az a négyjegyű azonosító kód is ahhoz hogy megtudják, nyertél e?!
"Tudják persze, mindent tudnak. Múlt héten előttem fizetett a Mari néni, vett egy ötös lottót, az ember ránézett
-csak egy kettes lesz ez Mari néni!; Nekem elmondta az ötös és a hatos lottó számait, de nem mertem megjátszani,persze az lett volna."
---Ne haragudj barátom, de ennél nagyobb ökörséget lehet,hogy még életemben nem hallottam. A városi legendáidat és a kitalált sztorijaidat inkább megtarthatnád magadnak. az ilyen buta,hazudozós embert regisztrálni sem hagynám.
Ha tudta volna a lottószámokat akkor már nem egy eladó lenne egy mocskos kis lottózóban te idióta vadbarom.
Én vagyok az a
kitten itten szidal
mazol ember.
Most aztat mondo
d hogy hozudok má?
Lehetséges lenne hogy val
aki is képes voltan eztet hinniel nekem?
Nem hittem volna ho
gy valaki komolya
n is veszi.
No, hogy tisztázzuk...
A kaparos sorsjegyet nem lehet előre tudni, hogy nyerni fog-e, viszont ha lekaparod, a kapart felületen van egy szám-és betűsor. Na abból ki lehet következtetni, hogy nyert e vagy sem... Anyám postán dolgozik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!