Fallout 3 VS Fallout New Vegas melyik a jobb? (DLC)
Nekem mindkettő megvan DLC-kel együtt.
Mindkét játék kiváló alkotás több ezer órát toltam velük most megint elővettem a Fallout 3 GOTY-t utána jön a Fallout New Vegas Ultimate Edition.
A New Vegas más hangulatú,mint a Fallout 3-om,de nagyon is szerethető játék,én nem igen tudnék választani,azt mondanám,hogy hangulatban a Fallout 3 viszi a pálmát játék menetben történetben a Fallout New Vegas,szerintem szerezd be mindkettőt,mert kihagyhatatlan játékok.
UI.
A Fallout 3-ban a játék befejezésével kalandozhatsz tovább,a New Vegas esetében sajnos nincs rá lehetőség (hozzátenném semmit nem von le a játék értékéből).
Ha teheted nézz meg 1-2 "wlktrough"-ot a youtube-on mindkettőből és úgy próbálj dönteni.
Jó szórakozást a Fallout 3-hoz én is azt venném meg először.
Még annyit hozzátennék,hogy pont az föld alatti alagutak amik megdobják a játék hangulatát,én minden percét imádom a játéknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!