GTA 5 melyik konzolon jobb és szebb? Konzolt akarok venni és nem tudom melyiket vegyem! Xbox 360 250gb-s vagy PS3 super slim 500gb-s?
szerintem nevetséges hogy azt mondják h jobb az xbox karja meg live... Most nem tök m1 ps3é sem vágja le a kezd nem fogsz begörcsölni rohamot kapni...
Live nem jobb azért mert fizetik mondják ezt...Meg azért mert ott jobb a chat funkció de gondolom te se akarsz vad idegennel angolul beszélni
Game kb ugyan úgy fut a 2 konzolon
Ha Multiplatform miatt akarsz akkor boxot ajánlom mivel olyan 2012 ig minden game jobban néz ki boxon
Mamár nem általában egyformák
Viszont exkluzívban a ps3 a leggazdagabb míg xboxnak van kemény 4-6 Jó exkluzívja? ahh
2016ig rakat játék fog kijönni rájuk ami meg most fog kijönni ps4 re abból több mint a fele jön ps3ra is...
[kivéve a final fantasy XV h basznák meg xD]
Nem tudom, hogy ti egyáltalán elolvastátok-e a kérdést, a kérdező azt kérdezi, hogy a GTA V MELYIK KONZOLON JOBB ÉS SZEBB (kiemelés)? Nem az exkluzívokról kérdez...
Amúgy a kérdést fölösleges volt felraknod, mert megint veszekedés fog kitörni....
A psn még egy rövid ideig ingyenes lesz, aztán hali kijön a ps4 és mindkettő fizetős lesz szvsz.
Ma ez csak a 3. kérdés amit látok.
Visszakéne olvasni.
Amúgy egyforma a játék szinte semmi különbség.
A kar miatt? Próbáltad már mindkettőt vagy csak az xbox fanokra hallgattál? Mert ez a kérdés relatív! Szerintem a PS3 karja jobb.
A multi az lehet job de nem rossz az a PSN sem.
5#: Hol hallotad hogy a PS3-ra fizetös lesz?
Csak a PS4-re mondták.
5# nem tudom hogy olvastad-e teljes kérdést:
"Konzolt akarok venni és nem tudom melyiket vegyem"
Ezért írtam neki + de ha egy olyan segg aki nem olvas végig valamit ne szóljon má bele...
+ még egy dolog bizonyítja hogy segg vagy... be se jelentették csak ps4re hogy fizetős lesz ps3ról szó sem volt....
De te ezt tényként állítod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!