Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb Fallout 3 vagy...

Melyik a jobb Fallout 3 vagy Fallout new vegas?

Figyelt kérdés
2012. nov. 22. 19:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan jók.

Míg Fallout3-hoz van teljes magyarítás addig a New Vegashoz csak részleges van, ha ez szempont neked.

Illetve a New Vegas szerintem kicsit nehezebb, míg a 3-ban csak az egyik Ghoul típus volt nehezen leküzdhető, addig a NV-ban többféle és több szintű ellenség is van amivel nehéz elbánni.

Vagy az NV-ban külön frakciókkal is foglalkozni kell, ez a 3-ban hiányzik.

2012. nov. 22. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:

számomra a fallout 3.

valahogy jobban megfogott a helyszín meg a történet.

de a new vegas is b*szott jó.

2012. nov. 22. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is a Fallout 3 ra teszem a voksom, egyszerűen jobban meg ragad a környezet a 3 nak, sokkal jobban adja a nyomot, negatív hangulatot, a kétséget a poszt-apokaliptikus világban. Remélem a kövi rész a 3 fog hasonlítani környezet és hangulatilag, persze new vegas féle újításokkal:D /meg sok más újítással persze/
2012. nov. 23. 15:39
 4/7 A kérdező kommentje:

amugy annyiban jobb a fallout new vegas hogy ott már vannak új fegyverek meg hogyha felveszed egy csapat ruhályát akkor közélyük tartozol.De a fallout 3 pályája nekem is sokkal jobban tetszett és én is valahogy nem élvezem annyira a NV-t

csak azért kérdeztem hogy melyiket ajánjátok mer most lessz egy új gépem ami már minden játékot lazán visz és nem tudom hogy fallout 3 vagy NV-t válasszam

2012. nov. 24. 08:30
 5/7 A kérdező kommentje:
és még szerintem azért rohadt jó mind a kettő mer pl a 3-at már 1 éve viszem x-boxon és még mindíg vannak olyan helyek amik még nincsenek felfedezve.Meg hogy akkora a pálya hogy 4 óra allat sem lehet a pálya aljától a tetejéig eljutni
2012. nov. 24. 08:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindkét játék más stílusú de kihagyhatatlanok persze az összes DLC-vel együtt.Ezért ajánlom a Fallout 3 GOTY és a Fallout New Vegas Ultimate Edition mindkető tartalmazza az 5-5 DLC-t ami kijött hozzájuk.
2012. dec. 6. 13:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam a New Vegas-hoz 6 DLC van.
2012. dec. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!