PS3 Slim-et szeretnék venni de nincs hozzá av kábel, hogy
teszteljem le hogy müködő képes-e?
11/16 A kérdező kommentje:
30 ezer az 3 db játék ára. Cserébe nem kell félned hogy psn letilt, tudsz multizni, és nyugodtan updatelheted a ofw ket amit a psn kínál. Extrák közzé tartozik hogy PS2 játékokat is viszi,ps3 discről csinálhatsz iso backupot és a ps3 hdd ről tudod futtatni, és sok egyébb finomságok. Ki az akinek ez nem éri meg? :D
Nekem még mindig nem éri meg XD
Az extra csak annyiból jobb neked hogy iso nem kell konvertálod. Sima cfw-n is fut a ps1 ps2 psp game (csak pkg ba kell konvertálni)
"Cserébe nem kell félned hogy psn letilt, tudsz multizni, és nyugodtan updatelheted a ofw ket amit a psn kínál."
Ennyi megér neked +20ezret?
És lesz rá esély hogy ofw előbb utóbb kilövi szerintem :D
2013. nov. 4. 17:58
"30 ezer az 3 db játék ára"
Vagy, ha használtan adom veszem miután kijátszottam akkor kb 20 játék ára...
Vagy 2 és fél év PS Plus előfizetés ami kb 80-120 játék ára... Bár számolj csak 15-20-al, amit valóban ki is tudsz játszani a 2 év alatt :)
De nézzük azt mennyiért is lehetne eladni majd 2-3 év után, amikor PS4-et akar(sz/ok) venni. 30-40 ezer?
Tényleg megéri? Nem biztos!
2013. nov. 5. 08:48
14/16 A kérdező kommentje:
PS4 et hagyjuk szerintem. Körülbelül 4-5 év mire annak az ára 60-70 ezer re csökken. A Combra ODE modchip egy végleges fix ezt nem lehet kilőni szoftveres updatekkel. A hdd és disc meghalytót emulálja. És folyamatosan jönnek rá szoftver frissítések!! Talán utána kéne olvasni a dolgoknak mielőtt blamálod a másikat :) És játékokat cserélgetni? Könyörgöm. Ha te maga lennél a konzol feketepiac akkor esetleg olcsón hozzájuthatsz egy frissen megjelent eredeti játékhoz. De így mindenféle macera és félelem nélkül az összes szolgáltatását és temérdek extrát tudsz élvezni a konzolon. Ha kiszámolod hogy egy 10 rugóért hozzájutottam a géphez + 30k modchip.... 40 ezerbe van egy ps3 géped ami mindent visz,kényelmesen Official Firmwareket töltessz psn ről. Nem holmi szutyok cfw ket amik letiltatnak psn ről és multiról. Arról ne is beszéljünk hogy a CFW-k től Bricket is kaphat a konzolod, még ha slim CECH-2k / 3k széria,akkor is van rá esély!
15/16 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nekem 4.50 OFW vel van a gép, amit downgradelni csak hardveresen majd szoftveresen lehet és kell!! Na most ezt szakszerüen megcsináltatni 12k !! a konzolszerviznél. És ez nem tartalmaz semmilyen végleges megoldást a számodra. Tehát a downgradeléshez a NOR chipre rögzített E3 flashert nem adják természetesen. Akkor valóban jó üzlet lenne ez nekem aki ráadásul 200km re lakik budapest-től? Én úgy számolom hogy nem igazán.
Végülis neked abból jobb ha 10e ért vetted mivel ha összeadod akkor 40e ami 1 normál ps3 ára
De ha ugy veszed hogy most veszel 40-50ért ps3 at +30e az már nem te special vagy XD
"Arról ne is beszéljünk hogy a CFW-k től Bricket is kaphat a konzolod, még ha slim CECH-2k"
Már nem
És 10e a downgrade 2k slimnél
2013. nov. 6. 21:07
Kapcsolódó kérdések: