Counter-Strike 1.6 Bann Steam id?
Figyelt kérdés
Steam idre kaptam egy bannt örököst
Dinamikus ipm van Thome.
kapcsolat: Telefonos kapcsolat
ha ki húzom innen a gépből a kábelt. akkor fel tudok már menni vagy hol kell ki húzni ?
2013. júl. 24. 17:12
1/8 anonim válasza:
Dehogy tudsz... IP-nek semmi köze hozzá. Ha steam ID bannt kaptál, akkor a steamed tiltották ki a szerverről! Arra a szerverre soha többet nem tudsz felmenni steames cs-vel, max ha adminnal leveteted, esetleg ha letöltötd a tört CS-t, és azzal mész fel, az ugye nem steames.
2/8 anonim válasza:
Lehet még nem késő...
Na ha ezt beírod consolba máris felmehetsz a szerverre
commentator xc03335162
3/8 A kérdező kommentje:
Oks köszi mind2
2013. aug. 1. 08:53
4/8 A kérdező kommentje:
NAGYON KÖSZI MÜKÖDIK xdd
2013. aug. 1. 08:54
5/8 A kérdező kommentje:
És, aza baj hogy ÉN VIP voltam csak most nincs xd valahogy nem lehetne megcsinálni
2013. aug. 1. 08:58
6/8 anonim válasza:
Szia sajnos arra nemtudok semmit :S
7/8 anonim válasza:
Tényleg működik úgy? Link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__4661348-c..
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, írj rám elmondom h kell v hogyan kell.
2013. aug. 2. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!