Hogy megy ez? :D (League of Legends)
Figyelt kérdés
Még újonc vagyok a játékban és azt szeretném megkérdezni, hogy nagyobb ünnepekkor (pl. Karácsony) nem adnak a játékosoknak ingyén x mennyiségű rp-t? Ha igen mennyit? :D2013. okt. 26. 08:37
1/8 Mykola válasza:
Nem adnak ingyen RP-t. Az az alap 400 RP elég akár egy leárazott skin-re vagy egy IP/XP növelésre.
2/8 A kérdező kommentje:
csak mert azt hallottam, hogy egyszer karácsonykor adtak ajándékba mindenkinek
2013. okt. 28. 16:55
3/8 anonim válasza:
Én is hallottam ilyeneket ismerősöktől, de én amióta játszok (január) azóta egyszer se kaptunk ilyesmiket.
4/8 anonim válasza:
Szia. Az EUW fórumjára petíciót írtak, h legyen ingyen 2k RP, mert nagyon sok volt mostanság a szerverhiba. Meglátjuk, mi lesz :D
5/8 anonim válasza:
Én azok közé tartozok, akik kaptak ingyen rp-t:D Asszem még season 1-be vagy lehet már s2 volt, 2 éve karácsonykor, de ha jól tudom, csak azok kaptak akik felléptek, vagy játszottak is 1 kört aznap..:)
6/8 anonim válasza:
Azóta viszont én se kaptam semmit.:)
7/8 A kérdező kommentje:
És akkor mennyit kaptatok összesen? :)
2013. okt. 30. 09:13
8/8 anonim válasza:
4-es vagyok.
Nincs ezeknek káposztalé a fejükben, szóval szerintem ne is álmodozz róla, mert úgyse kapunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!