League of Legends nem tudok valami jól játszani?
Figyelt kérdés
Nemrég visszaszereztem ellopott accomat, amit felvittem silver 4 be, és megyek pvp-ket és folyamatosan 1/6/2 0/8/1 3 napja csak ilyen statjaim vannak... Ennyire nehéz lenne a lol? vagy mi a fene? Unom már hogy semmiben nem vagyok jó, és 2 dolog, általában mindenhez negatívan állok hozzá + nem vagyok valami magabiztos..2013. okt. 26. 02:06
2/2 JohnTitor válasza:
Nehéznek nem mondanám, de gondolkodni kell hozzá.
Tanácsos minden lanere 2 championnal megtanulni játszani. Jó ha ismered a wardolási helyeket, a többi champion képességeit és cd-it, a countereket (hard counter nincs a játékban.) a buildeket amik szituáció függők. Tegyük fel, hogy topon AD-s champional mész AP ellen ilyenkor tanácsos hexdinkert vásárolni. De ezeket napestig sorolhatnám, nézz streameket olvass guideket stb és gyakorolj, ha nem akarsz időt fektetni abba, hogy jobb legyél, akkor ez nem a te játékod, vagy fogadd el hogy nem jutsz feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!