Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League OF Legends! Jön velem...

League OF Legends! Jön velem valaki játszani? (14-16 év)

Figyelt kérdés

Nagyon unatkozom mert nincs kivel játszanom.Level 28 as vagyok 220 Winem van.Jön valaki velem játszani?Egyetlen kritériumom az h legyen skyped :D

15/F

2012. júl. 7. 09:01
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt EU Nordic and East.
2012. júl. 7. 09:18
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Kösznem kocka szarjátékokkal nemjácok !
2012. júl. 7. 09:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik,jobban szeretek Diablo 3-zni vagy WoW-zni xD na meg Minecraft
2012. júl. 7. 10:56
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez a League Of Legends mindennek a legalja. Ehhez már nagyon dúrván kockának kell lenni, hogy élvezetet találj benne. A wow még elmegy(bár nekem az se tetszik) de ez...
2012. júl. 7. 11:12
 5/12 A kérdező kommentje:
A LoL az jó.Ezzel nem vitázok mivel több 100 000 játszuk.A kérdés pedig nem az volt h jó játék e hanem h jön e velem valaki.Mellesleg 1. és 3. mit játszatok ha nem ezt?CS?BF3?COD? ugyan olyan trágya az összes játék,a legjobb az lenne mindanyiunknak ha kimennénk a strandra és fürdenénk,de mivel ti is itt vagytok és szidjátok az én játékom valszeg ugyan olyan szánalmasok vagytok mint én!
2012. júl. 7. 12:01
 6/12 anonim ***** válasza:

a wowal meg több mint 10.000.000-an jáccanak na?

Pedig fizetős és 7éves játék , és 1 grafikai hulladék .

2012. júl. 7. 12:25
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is WoWoztam,de 2 év után unalmas.Azzal vitáznék hogy fizetős.Csak a pénzes kölkök játszanak eredeti szerveren :)
2012. júl. 7. 16:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Én írtam, hogy a lol egy legalja kocka játék. Én a szabadidőmet sporttal töltöm (nehézatléta vagyok, tudod, gerely, diszkosz...) ezenkívül 3 éve járok konditerembe. Ha meg nem, akkor a barátnőmmel vagyok. Ha vele sem, akkor olvasok. A strandot amúgy ki nem állhatom, az uszoda az más, de ez a pancsikolás a strandon... nem nekem vanó. Hetente párszor meg játszok, akkor is minőségivel. Nemrég végeztem a skyrimmel. Az egy picit más kategória. A cod is amúgy egy hulladék, semmi értelme... Még az Amnesia volt az ami megfogott. Meg néha áthívom a haverokat a használtan vett xboxomhoz és toljuk a tekken6ot, agyhalott játék, de pont ez a jó benne, plusz nekem tetszik a történet.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: NEM járszok veled.

2012. júl. 7. 18:02
 9/12 Fox555 válasza:

Hello én mennék veled játszani. A skype nevem Botox55.

15/F

2012. júl. 11. 23:32
 10/12 anonim válasza:
Pff a LoL szar játék?Nektek is elmentek otthonról. Ez évben a lollal játszottak a legtöbbet(és ne a felhasználókkal gyertek nekem mert 1 embernek akár 5 felhasználója is lehet)a Wow-al pl fele annyit játszottam mint a "hulladék" lollal.
2013. szept. 26. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!