League OF Legends! Jön velem valaki játszani? (14-16 év)
Nagyon unatkozom mert nincs kivel játszanom.Level 28 as vagyok 220 Winem van.Jön valaki velem játszani?Egyetlen kritériumom az h legyen skyped :D
15/F
a wowal meg több mint 10.000.000-an jáccanak na?
Pedig fizetős és 7éves játék , és 1 grafikai hulladék .
Én írtam, hogy a lol egy legalja kocka játék. Én a szabadidőmet sporttal töltöm (nehézatléta vagyok, tudod, gerely, diszkosz...) ezenkívül 3 éve járok konditerembe. Ha meg nem, akkor a barátnőmmel vagyok. Ha vele sem, akkor olvasok. A strandot amúgy ki nem állhatom, az uszoda az más, de ez a pancsikolás a strandon... nem nekem vanó. Hetente párszor meg játszok, akkor is minőségivel. Nemrég végeztem a skyrimmel. Az egy picit más kategória. A cod is amúgy egy hulladék, semmi értelme... Még az Amnesia volt az ami megfogott. Meg néha áthívom a haverokat a használtan vett xboxomhoz és toljuk a tekken6ot, agyhalott játék, de pont ez a jó benne, plusz nekem tetszik a történet.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: NEM járszok veled.
Hello én mennék veled játszani. A skype nevem Botox55.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!