Miért lassulhattak be a játékaim?
Sziasztok.
Még nyári szünetben lett újra rakva a gépem mert már akkor sok minden volt rajta.. :D
A lényeg hogy még akkoriban kezdtem el játszani a battlefield 3 játékkal ami simán ment 25-30 fps-el, de ma már ha egy olyan szerverre megyek fel ami üres és a pingem is jó még úgy is laggolok. :S
Ja és még a CS:GO (Counter Strike Global Offensive) is csökkent az FPS-em. Ki takarítottam a gépet külsőleg,belsőleg és nem javult semmi.. Le töltöttem ezt a z Advanced System Care 6-ot ami elég jó és még játék gyorsító is van rajta, de sajnos nekem semmit nem javít :S
Vírus nem lehet, van vírus írtóm amit naponta lefuttatok és semmit nem jelez. (Nod Eset Smart Security)
Ötletek/ hasonló tapasztalatok?
Nem írtad le milyen géped van, de ha nVidia, akkor töltsd le a GeForce Experience nevű programot.
Felismeri játékot, letölti a legfrisebb drivert, és optimalizálja a játékokat a gépedhez.
Videókártya: Ati radeon HD 5570
Proci: Pentium Dual Core E5200 2.50GHz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!