Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért szaggatnak/laggolnak a...

Kiro113 kérdése:

Miért szaggatnak/laggolnak a játékaim?

Figyelt kérdés

A gépem:

celeron(R)2.80 GHZ 2.50 gb ram videó kártya nividia Geforce 210 (1 GB)

Minden játékom idegesítően szaggat kb 3 hónapja abba hagytam a wold of tanksot mert a f@szom teli volt hogy nem lehet normálisan játszani 12 fps-el low grafikán most letöltöttem az artic combatot meg néztem a gép igyényét és én meg felelőnek tartom az optimális beállításokná full grafikára tette be de úgy kb 10 fps-el megy most levettem low-ra most már játszható de néha néha szaggat egy kicsit és van amikor lefagy netezés közben is le szokatt fagyni és aszt írja ki hogy a képernyő illesztő program meg sérült nem tom hogy ez most mekkora baj.Game boostert próbáltam de semmi hatása kérlek segítsetek windows XP(Bocs a helyes írási hibákért nagyon siettem)

2013. máj. 27. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Sürgősen cseréld ki a videokártyádat. Több GB kell bele egynél. Mondjuk az is kérdéses, hogy a Win XP-d bírná-e a cserét. De javaslom, hogy töltsed még le az Advances System Care 6-ot. Abban van egy "turbó gyorsítás" felirat, vagy valami ilyesmi, és azzal is kicsit növelni tudsz a teljesítményen. De jobbnak látnám, ha megkérdeznéd a gépszeríztől...
2013. máj. 27. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igen csak én nem akarok most költekezni most másra kell a pénz és az 1gb miért kevés vannak 512 mb vidikártyák amik rohadt jók
2013. máj. 27. 17:09
 3/4 anonim válasza:
hát sajnos nagyon gyenge géped van, szerintem ezt passzold el vagy számíttasd be és vegyél új gépet, csak ez az 1 tanácsom van ha normálisan szeretnél játszani, szinte mindennel. de ha nem akkor: legalább egy 2 magos processzor egy normális videó kártya. a ram nem rosz, de milyen alaplapod van? abból többet tudnánk segíteni.
2013. máj. 27. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy az, hogy a kari 1GB-ot nyom, nem jelent sajnos semmit. Nekem is ilyen kártyám volt az előző gépemben, ez a 210-es GeF. most pedig Radeon HD6850-esem van szintén 1GB-al, és esküszöm a szart is kiveri a 210-esből. :D Meg nem mondom miért, én hozzáértővel állíttattam össze az új gépemet, és még ez az új kártya se egy high téma. Sajnos a régebbi konfigoknál meg kell kötni a kompromisszumokat.
2013. máj. 28. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!