Vannak PS3 játékaim, és meguntam őket. Semmi bajuk nincs hol tudnám BIZTONSÁGOSAN eladni,576 vissza veszi vagy valami bolt, esetleg titeket nem érdekel, ha érdekel akkor írj és válaszba leírom a játékokat+ miket akarok eladni még stb?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 22:45
1/10 anonim válasza:
Sok bolt beveszi a használt játékokat, minden megyeszékhelyen van ilyen.
Itt is el lehet cserélni:
De vaterán, teszveszen, hardveraprón is meg lehet hirdetni. A hardveraprón ingyen is.
2/10 A kérdező kommentje:
És hogy veszi be? írjak Emailt és menjek oda? vagy ide jönnek?:S
2012. júl. 7. 23:00
3/10 anonim válasza:
Baloldalt legalul van a játékcsere menüpont, onnan szerintem már egyértelmű.
4/10 A kérdező kommentje:
oké, köszi, de én nem cserélni akarom, mert elakarom adni a játékaim meg a PS3-at is:/
2012. júl. 7. 23:14
6/10 anonim válasza:
Azt szerintem a legjobb, ha saját magad csinálod, a fent ajánlott oldalak egyikén, vagy akár egyszerre mindhármon. A boltok általában nevetséges összegekért veszik a dolgokat.
7/10 A kérdező kommentje:
oks,amúgy Érden
2012. júl. 7. 23:18
8/10 anonim válasza:
Akkor bejössz Pestre, majd
Konzolstudo vagy joeystation vagy 576 vagy consolecorner vagy überkonzol. Van egy rakat bolt, ami beveszi a gépet is, meg a játékokat is.
9/10 anonim válasza:
*de amúgy szerintem jobban megérné, ha vaterán meg teszveszen meg jatekaim.hu-n eladogatnád külön-külön
10/10 A kérdező kommentje:
ja de nem vágom ezeket,úgy értem a postázást,most csinálok életembe először. 14f
2012. júl. 8. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!