Star Stable Online-ban a lifetime star rider-ség az tényleg csak 1 évre jó? (Tudom hogy lifetime mit jelent de valaki azt mondta hogy csak 1 évig jó)
Figyelt kérdés
Nem tudom volt e már a kérdés én minden esetre nem találtam..
Szeretnék venni Star Rider-séget mármint próbálkozok és arra gondoltam veszek lifetime-ot és akkor elég lesz 1x fizetni de most akkor 1 évig vagy örökre szól? o_O
Még 1 gyors kérdésem lenne.. xD A játékkal foglalkozó magyar nyelvű oldal nincs azaz ilyen útmutató,wiki oldal? Előre is köszi a válaszokat
2013. okt. 13. 15:04
11/11 anonim válasza:
Én másfél éve vagyok life. Szerintem sok embertől elveszik, ha van bejelentés, hogy dicsekedett, káromkodott,vagy lesenkizett valakit, vagy ingyes sct adott. Szóval ezeket ne csináld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!