Star Stable Online-ban a lifetime star rider-ség az tényleg csak 1 évre jó? (Tudom hogy lifetime mit jelent de valaki azt mondta hogy csak 1 évig jó)
Nem tudom volt e már a kérdés én minden esetre nem találtam..
Szeretnék venni Star Rider-séget mármint próbálkozok és arra gondoltam veszek lifetime-ot és akkor elég lesz 1x fizetni de most akkor 1 évig vagy örökre szól? o_O
Még 1 gyors kérdésem lenne.. xD A játékkal foglalkozó magyar nyelvű oldal nincs azaz ilyen útmutató,wiki oldal? Előre is köszi a válaszokat
Szia!
Én is ezzel küszködök nem tudom.
szia
a lifetime az tényleg 1 évre szól és nem örökre
n megkérdeztem egy hivatalos oldaltól és ezt kaptam válaszra:Szia!
A LifeTime addig érvényes amíg a cég létezik, azaz a Star Stable!
Igen, sokan azt terjesztik, hogy 1 év de ez nem igaz. Mivel vannak olyanok akik már a játék kezdete óta Riderek.De azt elmondom, hogy ha LifeTime-t veszek akkor arra vigyázz, hogy be ne Buggoljon a szerver/vagy a játék, mert akkor 2x kell venned a tagságot!
Azaz, az 1. nem érkezik meg, tehát az kárba megy.. 18 000 Ft.
1.kérdés:Amikor bemész a tagságokhoz,oda van írva Lifetime alá hogy:Fizess egyszer,és soha többé.Ez mindent elárul.
2.kérdés:Facebook-on vagy 10 ilyen oldal van.Például Star Stable Online Hungary.
Szia nem igaz amit írnak!
Én 3 éve játszok és megkaptam a LifeTime Star ridert és nem járt le de maga a neve is life=élet time=idő (tudom,hogy mi a jelentése...c:❤ de én garantálom,hogy nem jár le!Évek óta játszom!Nee hogy olyanoknak akik azt mondják 1 év őröké tart!
Szia!😘
Örök tart lássan 3 éve vagyok life time :)))
Ne higgy el MINDENT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!