Előzetesen melyik a nyerő: PS4 vagy Xbox One?
Tudom, még meg sem jelentek, de csak vannak róla hírek.
Szerintetek melyik lesz a nyerő? Érdemes lesz sokkal többet fizetni egy Xbox One-ért, mint egy PS4-ért?
Miben lesznek jobbak elődjeiknél? Miben lesznek jobbak egymással szemben? A kontrollerektől a legextrább dolgokig...
Aki ért hozzá, kérem segítsen a tájékozódásban. Köszönöm!
#10 igen de köztudott hogy a Kinect is és a PS Move is sz*r
a PS4-nél legalább nem erőltetik rá az emberre hogy kötelező a konzolhoz
PS4
amúgy tudtommal a PS4 kamerával együtt is olcsóbb lesz
nem annyira, csak megjegyeztem hogy azzal együtt is olcsóbb
Az Xbox One is megéri főleg hogy a az új kinnect fel dobja a játék élményt.
pl.a "Dead Rising 3" olyan lesz hogyha hangosabban beszélsz, zajt csinálsz játék közben azt érzékeli a "kinnect" és egy zombi hordát kapsz a nyakadba,mivel felfigyelnek a hangra.
Ez még csak a next-gen Xbox One egyik apró képessége,lehet 2-3 év múlva olyan játékok jönnek,annyi plussz dologgal,hogy az fog sírni akinek nem Xbox One-t választotta.
Én mindkét konzolt megveszem így nem maradok ki,a vélhetőleg utolsó konzolokból,mivel a "felhő" alapú dolgokat nagyon tolják,már van olyan játék fejlesztő cég aki saját felhőt indít,mire a PS4 és az Xbox One kifut kb.8-10 év addigra a felhő is megfelelő állapotba kerül és konzol helyett már csak egy kontrollert kapunk a TV-nk mellé,és befizethetünk a különböző játék csatornákra Sony,MS stb..
Hát ezért érdemes mindkét konzolt beszerezni.
"Én mindkét konzolt megveszem"
neked aztán van pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!