PC vs PS3 vs XBOX360?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban most venni egy konzolt vagy inkább gép fejlesztés? meddig lesz még jó a konzol? (meddig lesz rá játék)2013. okt. 9. 15:09
1/9 anonim válasza:
Heló!
Mit akarsz? Csak játszani? Fontosa ka stratégiai játékok? Akarsz olyan dolgot csinálni - programozás, videószerkesztés... -, ami jó gépet igényel? Mennyi pénzed van?...
Ezeket és még pár kérdést meg kellene válaszolnod.
A PS3 és az XBOX360 még kb 3-4 évig fogják támogatni (a boxot 3-ig biztosan). Így játékok is várhatóak, de egyre kevesebb jön majd, és grafikailag egyre elavultabb lesz.
Viszont! Ha úgy tervezel, hogy veszel egy konzolt, és mondjuk 2-3 év múlva egy jobb pc-t vagy felújítod a mostanit -, akkor remek vétel lehet bármelyik gép, voltaképp az exclusive címek döntenek, hogy melyek tetszenek jobban...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. okt. 9. 16:00
4/9 anonim válasza:
PS3 mert SONY xD
Am énis most veszek egy PS3-at!
5/9 A kérdező kommentje:
Te hol veszed? vagy milyen pakkot? én ezen gondolkodok: [link]
2013. okt. 9. 19:00
6/9 TaKy99 válasza:
Ha újat, garanciásat akarsz, akkor ez jó árban van, jó választás.
7/9 anonim válasza:
Ugyaninnen akarom csak én a sima játék nélkülit ami ugyanugy SuperSlim és 500gb:)
8/9 anonim válasza:
Én PC-s voltam mindörökké. Az is leszek. De mostanság egyre jobban elszomorít az egész.. Pl.: 120-130k-s gépem van. És egy bf4 FULL RONDA grafon nem fut el rajta... Ennyiből veszek egy Xbox360-at (meg tettem, tényleg vettem, hisz azt nem kell fejleszteni, max ha több játékot akarsz egyszerre akkor a HDD-t picit.)... Xbox : 40-60k, PC: MINIMUM 160-170.. (Ps 3-at nem ismerem sajnos. Nem volt, nem is tervezem.)
9/9 anonim válasza:
Én is pont ezt szeretném megvenni :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!